Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωσε ως το 2021 στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος

Ανανέωσε ως το 2021 στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος

Με τον καλύτερο τρόπο ανταμείφθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος για την εξαιρετική σεζόν που είχε. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο έχει ασφαλώς πολύ πιο ευνοϊκούς όρους από το προηγούμενο και διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2021. Ο 19χρονος καθιερώθηκε από τους πρώτους αγώνες της περιόδου και έχει συμπληρώσει αισίως 17 συμμετοχές και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τον καλύτερο τρόπο ανταμείφθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος για την εξαιρετική σεζόν που είχε. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο έχει ασφαλώς πολύ πιο ευνοϊκούς όρους από το προηγούμενο και διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο 19χρονος καθιερώθηκε από τους πρώτους αγώνες της περιόδου και έχει συμπληρώσει αισίως 17 συμμετοχές και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις του Γαλανόπουλου:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Κώστα Γαλανόπουλου μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου του 1997 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στα οποία εντάχθηκε το 2011 σε ηλικία 13 ετών. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ στις 21 Αυγούστου του 2015.

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Αυτό που ζω εγώ είναι όνειρο για κάθε παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες ενός μεγάλου συλλόγου. Είμαι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος μετά από την εφετινή πρωτόγνωρη σεζόν, την οποία έζησα. Η ομάδα έδειξε ότι με εμπιστεύεται και γι’ αυτό οι υποχρεώσεις μου από εδώ και πέρα είναι αυξημένες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024