Με τον καλύτερο τρόπο ανταμείφθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος για την
εξαιρετική σεζόν που είχε. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την
ΑΕΚ, το οποίο έχει ασφαλώς πολύ πιο ευνοϊκούς όρους από το προηγούμενο
και διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2021. Ο 19χρονος καθιερώθηκε από τους πρώτους αγώνες της περιόδου και έχει
συμπληρώσει αισίως 17 συμμετοχές και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Με τον καλύτερο τρόπο ανταμείφθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος για την εξαιρετική σεζόν που είχε. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο έχει ασφαλώς πολύ πιο ευνοϊκούς όρους από το προηγούμενο και διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2021.
Ο 19χρονος καθιερώθηκε από τους πρώτους αγώνες της περιόδου και έχει συμπληρώσει αισίως 17 συμμετοχές και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις του Γαλανόπουλου:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Κώστα Γαλανόπουλου μέχρι τον Ιούνιο του 2021.
Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου του 1997 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στα οποία εντάχθηκε το 2011 σε ηλικία 13 ετών. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ στις 21 Αυγούστου του 2015.
Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Αυτό που ζω εγώ είναι όνειρο για κάθε παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες ενός μεγάλου συλλόγου. Είμαι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος μετά από την εφετινή πρωτόγνωρη σεζόν, την οποία έζησα. Η ομάδα έδειξε ότι με εμπιστεύεται και γι’ αυτό οι υποχρεώσεις μου από εδώ και πέρα είναι αυξημένες».
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.