Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός ξέρει να χρησιμοποιεί το πλεονέκτημα έδρας»
Στην Αθήνα αφίχθη η αποστολή της Φενερμπαχτσέ το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ενόψει των δύο πρώτων προημιτελικών αγώνων με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ της Euroleague. Oι πρωταθλητές Τουρκίας θα προπονηθούν (σουτ) το πρωί της Τρίτης (18/4) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με το τζάμπολ να έχει οριστεί την ίδια ημέρα στις 21:00.
Στην Αθήνα αφίχθη η αποστολή της Φενερμπαχτσέ το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ενόψει των δύο πρώτων προημιτελικών αγώνων με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ της Euroleague. Oι πρωταθλητές Τουρκίας θα προπονηθούν (σουτ) το πρωί της Τρίτης (18/4) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με το τζάμπολ να έχει οριστεί την ίδια ημέρα στις 21:00.
Στην έδρα που μεγαλούργησε επί 13 σεζόν φτάνοντας τους 8 προσωπικούς τίτλους Euroleague στην καριέρα του, ο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στη δύσκολη θέση να παλεύει με μειονέκτημα έδρας για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της πόλης της ομάδας του.
«Η στιγμή των πλέι οφ είναι η καλύτερη. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που χρησιμοποιεί πραγματικά το πλεονέκτημα της έδρας, με ό,τι αυτό σημαίνει για το ΟΑΚΑ. Επίσης, είναι πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει κάποιους πολύ σημαντικούς παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς. Το καλό όμως είναι πως και εμείς είμαστε υγιείς τώρα και θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, όπως γίνεται κάθε χρόνο, τα πλέι οφ είναι πολύ δύσκολα», επισήμανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442