Κυρ.Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες
«Πάνω από όλα, το Πάσχα είναι ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου και το μήνυμα αυτό, το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε» σημειώνει στο πασχαλινό μήνυμα του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Πάνω από όλα, το Πάσχα είναι ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου και το μήνυμα αυτό, το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε» σημειώνει στο πασχαλινό μήνυμα του ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εύχεται «ελπίδα και αισιοδοξία» σε όλους και «ιδιαίτερα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την αλληλεγγύη μας».
Ο κ. Μητσοτάκης κάνει αναφορά στις δυσκολίες που περνά η χώρα, με την εκτίμηση ότι «η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια», και τονίζει ότι «η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες γιατί της αξίζει» και ότι η Ανάσταση της, περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις, τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, την ελπίδα της αλήθειας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
