Θέση στο νεκρομαντείο του Αχέροντα προτείνει η 6η ΥΠΕ στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ
Θέση στο νεκρομαντείο του Αχέροντα προτείνει η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, στο πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκο.
Θέση στο νεκρομαντείο του Αχέροντα προτείνει η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, στο πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκο.
Αφορμή για την εριστική πρόταση της 6ης ΥΠΕ η διαμάχη για την καταλληλότητα των χειρουργείων του Νοσοκομείου Ζακύνθου.
Νωρίτερα, σήμερα Δευτέρα, η ΠΟΕΔΗΝ είχε δώσει συνέχεια στο περιστατικό με την επίτοκο που μετά από καισαρική τομή στο νοσοκομείο του νησιού εμφάνισε μετεγχειρητικές επιπλοκές τόσο η ίδια όσο και το νεογνό. Συγκεκριμένα, καλούσε το υπουργείο Υγείας να απαντήσει γιατί η γυναίκα, που γέννησε στις 31 Μαρτίου, από το περασμένο Σάββατο 8 Απριλίου νοσηλεύεται στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου Πατρών, με εμπύρετο και πιθανή μετεγχειρητική λοίμωξη.
Η 6η ΥΠΕ με ανακοίνωσή της απαντά ότι «η γυναίκα που χειρουργήθηκε πριν 10 ημέρες στο νοσοκομείο της Ζακύνθου νοσηλεύεται στη Γυναικολογική κλινική του ΠΓΝΠ, για πρόβλημα της περιόδου της λοχείας, άσχετο με το χειρουργείο (τοκετός με καισαρική τομή) στο οποίο υπεβλήθη».
Και σε ειρωνικό τόνο καταλήγει αναφέροντας: «Παρεμπιπτόντως, ενημερώνουμε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ότι υπάρχει κενή οργανική θέση στο νεκρομαντείο του Αχέροντα».
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- Greeks Most Pessimistic in Eurozone on Inflation, Growth, ECB Says
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Ανοίγει τη Δευτέρα – Οι κρίσιμες λεπτομέρειες
- Ελληνική οικονομία: Η επόμενη «μάχη» μετά το δημόσιο χρέος
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Βόλος: Νεκρός εντοπίστηκε 65χρονος έπειτα από φωτιά στο σπίτι του
- Μότσαρτ: Ο σπεκουλαδόρος δούκας, η απλήρωτη αμοιβή και το χειρόγραφο που βρέθηκε 248 χρόνια αργότερα
- Λαμία: Μητέρα κρατούσε αγκαλιά το νεκρό παιδί της για πάνω από ένα 24ωρο
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442