Αντιφασιστική πορεία διοργάνωσαν αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι με κατεύθυνση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.
Αντιφασιστική πορεία διοργάνωσαν αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι με κατεύθυνση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.
Η διαδήλωση ξεκίνησε από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισίας, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής καθώς οι διαδηλωτές παρεμποδίστηκαν από κλούβες των ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένες στη λεωφόρο Μεσογείων.
Αφορμή της κινητοποίησης στάθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός του φοιτητή από μέλη της Χρυσής Αυγής, την περασμένη εβδομάδα στη συμβολή των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας.
Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και των ρατσιστικών-φασιστικών συμπεριφορών.
Η κυκλοφορία που είχε διακοπεί στις λεωφόρους Αλεξάνδρας προς την άνοδο καθώς και στη Μεσογείων, αποκαθίσταται σταδιακά.
Έντονα ήταν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στη Μεσογείων, την Κηφισίας, την Αλεξάνδρας και την Κατεχάκη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).