Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Για τη Μόσχα αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, εν όψει της
αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ, την Παρασκευή (7/4, 20:00), για την 30η και
τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Εκτός της
δεδομένης απουσίας του Ματ Λοτζέσκι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί
να υπολογίζει επίσης στον Έρικ Γκριν.
Για τη Μόσχα αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, εν όψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ, την Παρασκευή (7/4, 20:00), για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Εκτός της δεδομένης απουσίας του Ματ Λοτζέσκι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στον Έρικ Γκριν.
Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού, τραυματισμό που αποκόμισε στη δεύτερη περίοδο του αγώνα με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει στο παρκέ στο β΄ μέρος.
Καθώς ο αγώνας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αδιάφορος (οριστικά 2η η ΤΣΣΚΑ και 3ος ο Ολυμπιακός), ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» προτίμησε να μείνει στην Αθήνα για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και να ξεκουραστεί. Στην αποστολή για την πρωτεύουσα της Ρωσίας θα συμπεριληφθούν οι Γιάννης Αθηναίου και Βασίλης Τολιόπουλος.
Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές (7/4, 22:00), από το οποίο θα εξαρτηθούν κατά πολύ και οι αντίπαλοι των δύο ομάδων στα πλέι οφ (με ήττα της Ρεάλ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη Φενερμπαχτσέ).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!