Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρχισε τρέξιμο ο Πρίγιοβιτς, ατομικό ο Κάμπος

Άρχισε τρέξιμο ο Πρίγιοβιτς, ατομικό ο Κάμπος

Με τρέξιμο ξεκίνησε την τελική φάση της αποθεραπείας του ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός δοκίμασε για πρώτη φορά να τρέξει στο γήπεδο, συνεχίζοντας παράλληλα το ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Ομως αυτό δεν σημαίνει πως ο νεοαποκτηθείς φορ θα είναι έτοιμος νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο.

Με τρέξιμο ξεκίνησε την τελική φάση της αποθεραπείας του ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός δοκίμασε για πρώτη φορά να τρέξει στο γήπεδο, συνεχίζοντας παράλληλα το ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

Ομως αυτό δεν σημαίνει πως ο νεοαποκτηθείς φορ θα είναι έτοιμος νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο. Την Τετάρτη ο Πρίγιοβιτς θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο έχει προχωρήσει η διαδικασία αποκατάστασης και πώρωσης του κατάγματος μετά την επέμβαση στον ώμο του.

O Βλάνταν Ίβιτς είχε στη διάθεση του σήμερα δύο επιπλέον ποδοσφαιριστές, καθώς οι Γλύκος και Σάκχοφ επέστρεψαν μετά τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες. O Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης, με τον Αγκολέζο να βρίσκεται στη φάση επανένταξης του.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και δόθηκε έμφαση στην επιθετική τακτική. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024