Ατομικό ο Γκιστ, μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση του άρχισε το απόγευμα της Δευτέρα. Ο τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, είχε στο πρόγραμμα μία προπόνηση, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για την αναμέτρηση στο Κάουνας, με την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασεκεβίτσιους, για την 25η αγωνιστική της Euroleague (9/3, 20:00).
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση του άρχισε το απόγευμα της Δευτέρα.
Ο τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, είχε στο πρόγραμμα μία προπόνηση, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για την αναμέτρηση στο Κάουνας, με την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασεκεβίτσιους, για την 25η αγωνιστική της Euroleague (9/3, 20:00).
Όσοι αθλητές είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη νικηφόρα αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Άρη στο ΟΑΚΑ προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.
Ο διαιτητής του χθεσινού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Σότσα). Ο διαιτητής του… Χουάνκαρ (Μαρέσκα). Και η καρδιά ενός σκανδάλου που έστειλε τον αρχιδιαιτητή της Serie A, στην εισαγγελία του Μιλάνου.
Ο ΟΦΗ πρόσθεσε στο σήμα του δύο ασημένια αστέρια, τα οποία συμβολίζουν φυσικά τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, το 1987 και το 2026. Δείτε το παρακάτω.