Η Ώρα Αποφάσεων τα «βρίσκει» με Λυκούδη, αλλά όχι με Θεοδωράκη
Η κίνηση των Διαμαντοπούλου-Ραγκούση-Φλωρίδη είπε το «ναι» στην πρόταση των ΜΕΤΑρρυθμιστών του Σπύρου Λυκούδη και των Κινήσεων Πολιτών, που συμμετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, για τη διεξαγωγή ενός κοινού συνεδρίου περί τον Ιούνιο. Την ίδια ώρα, σύννεφα εμφανίστηκαν στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ποτάμι.
Σύμφωνα με Τα Νέα, η απόφαση αυτή ήρθε σε μια στιγμή που έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν για τα πρώτα σύννεφα μεταξύ των Διαμαντοπούλου, Ραγκούση και Φλωρίδη και του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, μια κι οι δυο πλευρές φαίνεται να διαφωνούν στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να συνεργαστούν.
Ειδικότερα, οι τρεις προτάσσουν την ανάγκη αυτοδιάλυσης του Ποταμιού, αλλά η Σεβαστουπόλεως δεν συζητά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
*Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι συνομίλησε με τη Ροδρίγκες που «είναι υπέροχος άνθρωπος»
- Νιγηρία – Μαρόκο 0-0, 4-2 πεν.: Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Ελ Κααμπί! (vid)
- Google Gemini: Τι είναι το «Personal Intelligence» και πως θα θυμάται την ζωή σου
- Έρευνα του FBI στο σπίτι και τις συσκευές δημοσιογράφου της Washington Post
- Αλμπαθέτε – Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: Σόου του Μπετανκόρ, πρωταγωνιστής με δυο γκολ στο αποκλεισμό-σοκ της «βασίλισσας»
- Ίντερ – Λέτσε 1-0: Τρίποντο με «υπογραφή» Εσπόζιτο
