Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η Αταλάντα σόκαρε τη Νάπολι, την οποία υποχρέωσε σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-0 στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής στη Serie A. Η εξαιρετική ομάδα του Μπέργκαμο πέρασε εμφατικά από το «Σαν Πάολο» με δύο γκολ του Ματία Καλντάρα και πλησίασε τους «παρτενοπέι» στους τρεις βαθμούς, διεκδικώντας πλέον την τρίτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να σημειωθεί ότι οι «μπεργκαμάσκι» έπαιξαν από το 67ο λεπτό ως το τέλος του αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φρανκ Γιανίκ Κεσί με δύο κίτρινες κάρτες.
Η Αταλάντα σόκαρε τη Νάπολι, την οποία υποχρέωσε σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-0 στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής στη Serie A.
Η εξαιρετική ομάδα του Μπέργκαμο πέρασε εμφατικά από το «Σαν Πάολο» με δύο γκολ του Ματία Καλντάρα και πλησίασε τους «παρτενοπέι» στους τρεις βαθμούς, διεκδικώντας πλέον την τρίτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Να σημειωθεί ότι οι «μπεργκαμάσκι» έπαιξαν από το 67ο λεπτό ως το τέλος του αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φρανκ Γιανίκ Κεσί με δύο κίτρινες κάρτες.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!