
Ντομπρόβσκις: Προσπάθεια από όλους για συμφωνία έως 20 Μαρτίου
Η Ελλάδα και οι δανειστές θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι τις 20 Μαρτίου, δήλωσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Η Ελλάδα και οι δανειστές θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι τις 20 Μαρτίου, δήλωσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.
«Από την πλευρά της Κομισιόν, πιστεύουμε ότι είναι εφικτή η συμφωνία… Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε εντός τροχιάς το πρόγραμμα και να μην αφήσουμε την Ελλάδα να ξαναπέσει σε χρηματοοικονομική αστάθεια», δήλωσε σε δημοσιογράφους κατά την διάρκεια επίσκεψης στην Λισαβόνα.
«Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι μια τελευταία προσπάθεια από όλες τις πλευρές, του θεσμούς, τους δανειστές και από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές για να διασφαλιστεί η επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, μέχρι το Eurogroup» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νόρα Βαλσάμη: Η σπάνια φωτογράφιση από τον γιο της Ερρίκο Ανδρέου
- Το αήττητο του Ολυμπιακού και το ρεκόρ του Μπαρτζώκα με τον Αταμάν
- Ρωσία: Ζημιές σε σημαντικό λιμάνι και σε σχολείο από drones
- Η Ινδονησία καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ στον Λίβανο
- Ο Άλεκ Πίτερς για το συμβόλαιό του που τελειώνει και το μέλλον του
- Tζένη Τζένη – Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ: Εμπνευσμένο από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο
