Γιώργος Νταλάρας-Βαγγέλης Κορακάκης ξανά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
...
Η μουσική συνάντηση του Γιώργου Νταλάρα με τον Βαγγέλη Κορακάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά 6 και 7/3 – με τα Θαλασσινά Παλάτια τους συνεχίζεται για δύο ακόμη ημέρες, Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Μαρτίου.
Μετά την επιτυχημένη τους πρώτη δισκογραφική συνύπαρξη για τον δίσκο Θαλασσινά Παλάτια που κυκλοφορεί από την εταιρία Ogdoo music group, ο Γιώργος Νταλάρας και ο συνθέτης και στιχουργός Βαγγέλης Κορακάκης, αλλά και ο γιος του Βασίλης Κορακάκης που ερμηνεύει αρκετά τραγούδια του άλμπουμ, επαναλαμβάνουν τις μουσικές τους παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ένα πρόγραμμα το οποίο στο πρώτο μέρος του περιλαμβάνει τραγούδια από τα Θαλασσινά Παλάτια, κομμάτια από την προσωπική τους διαδρομή, ενώ στο δεύτερο μέρος ακούγονται τραγούδια μεγάλων δημιουργών και ερμηνευτών όπως του Γρηγόρη Μπιθικώστη, του Στέλιου Καζαντζίδη και άλλων.
Στις παραστάσεις συμμετέχει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του Βαγγέλη Κορακάκη όπως Πάλι στη σκέψη της τρελλής, στη Μαγεμένη σου αγκαλιά κ.ά. Μαζί τους επίσης η ταλαντούχα Ασπασία Στρατηγού.
Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (κοντραμπάσο), Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν) και Στράτος Σαμιώτης (κρουστά). Ο Βαγγέλης με τον Βασίλη Κορακάκη παίζουν μπουζούκι και ο Γιώργος Νταλάρας κιθάρα.
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ώρα έναρξης στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων: A’ ζώνη 30 €, Β ζώνη 25 €, Γ’ ζώνη 20 €, Δ’ ζώνη 15 €
Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, Seven spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, MediaMarkt,
Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά – 2104143310
entertainment.in.gr
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για τους πυροβολισμούς του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
- «Έχω παιδιά»: Ο Τάσος… star, η γιαγιά-δικηγόρος σε δράση και Gen Z τρέλες απόψε στο MEGA
- Για τεράστια στεγαστική πίεση έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ιωαννιτών
- Διπλή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε Εφετείο και Πατήσια για τη σύλληψη του 89χρονου «πιστολέρο»
- Κρήτη: Ένας 93χρονος οδηγός παραβίασε ΣΤΟΠ και συγκρούστηκε με μηχανή – Στην εντατική ο ανήλικος οδηγός
- Λίζα Κούντροου: Τι λέει για τους σεναριογράφους στα Φιλαράκια
- Εφετείο: «Υπήρχαν αίματα, αναστάτωση, πανικός» – Μαρτυρία στο in για τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442