Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
CNN: Το Πεντάγωνο εξετάζει την αποστολή στρατιωτών στη Συρία

CNN: Το Πεντάγωνο εξετάζει την αποστολή στρατιωτών στη Συρία

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να εισηγηθεί την ανάπτυξη τακτικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία για πρώτη φορά, στο πλαίσιο προσπαθειών να επιταχυνθεί η μάχη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, μετέδωσε το δίκτυο CNN. Η τελική απόφαση εναπόκειται στον Ντόναλντ Τραμπ. Η κυβέρνηση Ομπάμα απέρριπτε την αποστολή στρατού στη Συρία.

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να εισηγηθεί την ανάπτυξη τακτικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία για πρώτη φορά, στο πλαίσιο προσπαθειών να επιταχυνθεί η μάχη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, μετέδωσε το δίκτυο CNN.

Ένας μικρός αριθμός αμερικανικών ειδικών δυνάμεων επιχειρούν στην εμπόλεμη συριακή επικράτεια, αλλά η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα είχε απορρίψει την αποστολή στρατού στην Συρία.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο τόνισε ότι το Πεντάγωνο δεν έχει καταθέσει ακόμη την συγκεκριμένη πρόταση στον Λευκό Οίκο.

«Είναι πιθανό να δείτε τακτικές δυνάμεις στο έδαφος στη Συρία για κάποια χρονική περίοδο» δήλωσε αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας τον οποίο επικαλείται το CNN.

Ωστόσο, το δίκτυο επισημαίνει πως ο ίδιος υπογράμμισε πως η όποια απόφαση εναπόκειται στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο τελευταίος είχε δώσει εντολή στον υπουργό Άμυνας Τζέιμς Μάτις να καταθέσει προτάσεις σχετικά με τη μάχη ενάντια στον Ισλαμικό Κράτος έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Τραμπ είχε δώσει εντολή στον υπουργό Άμυνας Τζέιμς Μάτις να καταθέσει προτάσεις σχετικά με τη μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024