Ένα νέο ελληνικό site έκανε την εμφάνισή του πριν λίγες ημέρες στο χώρο του Διαδικτύου. Πρόκειται για το mamasparty.gr, το οποίο είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην οργάνωση ενός παιδικού πάρτι.

Η Αθηνά Κόδρου και η Άννα Ανδίρα προχώρησαν στην υλοποίησή του με στόχο να προσφέρουν σε όλες τις μαμάδες ιδέες και λύσεις για όλα όσα χρειάζεται ένα πάρτι: από την πρόσκληση και τη διακόσμηση μέχρι το μενού, την τούρτα και την απασχόληση των παιδιών.

Στόχος τους είναι να αποδείξουν ότι ένα πάρτι δεν είναι αγγαρεία και γι΄αυτό παρουσιάζουν ολοκληρωμένες προτάσεις, ώστε οι μαμάδες να μην …χάνονται στο Διαδίκτυο. Motto τους άλλωστε είναι ‘μαμάδες ενωμένες, σε πάρτι ποτέ νικημένες’!

Στις σελίδες του mamasparty.gr οι επισκέπτες θα βρουν ιδέες για αγορίστικα και κοριτσίστικα θεματικά πάρτι, ιδέες διακόσμης, συνταγές, αλλά και προτάσεις για κατασκευές. Παράλληλα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας (info@mamasparty.gr) μπορούν να στείλουν τις δικές τους προτάσεις και ιδέες ή και φωτογραφίες από το δικό τους πάρτι.

Σύντομα, το site θα εμπλουτιστεί με βίντεο, για μαμαδίστικες δημιουργίες βήμα προς βήμα, ενώ σχεδιάζεται και ειδικό app για τις …interactive μαμάδες.

Το mamasparty.gr μπορείτε να το βρείτε επίσης στο Facebook, αλλά και στο Instagram.

imommy

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο