Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων σε ΔΟΛ, MEGA

Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων σε ΔΟΛ, MEGA

Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της εκφράζει την αλληλεγγύη της στην ΕΣΗΕΑ, στους δημοσιογράφους και στους άλλους εργαζόμενους στον ΔΟΛ, το MEGA και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας την «εμφανή» απειλή για την πολυφωνία και την ενημέρωση των πολιτών. Καλεί την κυβέρνηση, τις τράπεζες και όλες τις πολιτικές δυνάμεις να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες «ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτη λειτουργία των ΜΜΕ και κανείς άλλος εργαζόμενος να μη χάσει τη δουλειά του».

Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της εκφράζει την αλληλεγγύη της στην ΕΣΗΕΑ, στους δημοσιογράφους και στους άλλους εργαζόμενους στον ΔΟΛ, το MEGA και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας την «εμφανή» απειλή για την πολυφωνία και την ενημέρωση των πολιτών.

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την συμπαράστασή της στους δημοσιογράφους που «προστίθενται στη μεγάλη λίστα της εφιαλτικής ανεργίας στη χώρα μας».

Η Συνομοσπονδία, με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ,το MEGA θέτει ζήτημα ελευθερίας των ΜΜΕ στην Ελλάδα και κάνει λόγο για στοχοποίηση των δημοσιογράφων από την κυβέρνηση λόγω της κριτικής που ασκούν.

«Οι εργαζόμενοι στις δύο παλαιότερες εθνικής κυκλοφορίας εφημερίδες, «Το Βήμα» και «Τα Νέα», παραμένουν 6 μήνες απλήρωτοι και με τις τράπεζεςνα προωθούν διαδικασίες ειδικής εκκαθάρισης για τον ΔΟΛ, ενώ απλήρωτοι και σε καθεστώς ομηρίας είναι και οι εργαζόμενοι στο MEGA» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Επίσης, η ΓΣΕΕ καλεί την κυβέρνηση, τις τράπεζες και όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες «ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτη λειτουργία των ΜΜΕ και κανείς άλλος εργαζόμενος να μη χάσει τη δουλειά του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024