Νταμπλ-νταμπλ για τον Παπαγιάννη στην ήττα των Μπίγκχορνς
Νταμπλ-νταμπλ έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης, σημειώνοντας 10 πόντους και μαζεύοντας 12 ριμπάουντ, αλλά η ομάδα του Ρένο Μπίγκχορνς, που είναι θυγατρική των Κινγκς, γνώρισε την ήττα με 107-106 από το Σολτ Λέικ.
Νταμπλ-νταμπλ έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης, σημειώνοντας 10 πόντους και μαζεύοντας 12 ριμπάουντ, αλλά η ομάδα του Ρένο Μπίγκχορνς, που είναι θυγατρική των Κινγκς, γνώρισε την ήττα με 107-106 από το Σολτ Λέικ.
Ο 19χρονος Ελληνας σέντερ (4/15 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 2/2 βολές), είχε επίσης 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 36 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι του NBDL.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου