Φοβερή απάντηση της Ντόρτμουντ στον Τραμπ για το «τείχος»
Αντιδράσεις σε όλον τον κόσμο έχει προκαλέσει η απόφαση του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, να ξεκινήσει τη διαδικασία κατασκευής τείχους, που θα εμποδίζει τη μετανάστευση από το Μεξικό προς τις ΗΠΑ.
Αντιδράσεις σε όλον τον κόσμο έχει προκαλέσει η απόφαση του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, να ξεκινήσει τη διαδικασία κατασκευής τείχους, που θα εμποδίζει τη μετανάστευση από το Μεξικό προς τις ΗΠΑ.
Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν ήταν και η Μπορούσια Ντορτμουντ. Η γερμανική ομάδα ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές της μπροστά από την κερκίδα των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας και σχόλιο «The only wall we believe in», που σημαίνει «το μόνο τείχος στο οποίο πιστεύουμε».
Οι φίλαθλοι της Ντορτμουντ είναι γνωστοί για τα αντιρατσιστικά τους συναισθήματα και στα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας συχνά αναρτούν πανό «Refugees Welcome», «πρόσφυγες είστε ευπρόσδεκτοι».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.