Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε τον δανεισμό του Αραούχο στην ΑΕΚ
Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε επίσημα μέσω της ιστοσελίδα της, τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ έως τον Ιούνιο, σημειώνοντας ότι ο Αργεντινός θα φτάσει σήμερα στην Αθήνα. «Ο Σέρχιο Αραούχο θα παίξει το υπόλοιπο της σεζόν στην ΑΕΚ, που τώρα είναι έκτη στην βαθμολογία. Ο σύλλογος που έχει προπονητή τον Ισπανό πρώην τεχνικό της Σεβίλλης και της Ρεάλ Σαραγόσα, Μανόλο Χιμένεθ, θα πληρώσει για τον δανεισμό και θα αναλάβει ένα μεγάλο μέρος από το μισθό του Αργεντινού,» ανέφερε η Λας Πάλμας.
Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε επίσημα μέσω της ιστοσελίδα της, τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ έως τον Ιούνιο, σημειώνοντας ότι ο Αργεντινός θα φτάσει σήμερα στην Αθήνα (στις 6 το απόγευμα με πτήση από τη Μαδρίτη).
Ο Αργεντινός νέος σταρ της ΑΕΚ πιθανότατα, μάλιστα, θα έχει την πρώτη του επαφή με τους φίλους της ομάδας που ετοιμάζουν υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
«Ο Σέρχιο Αραούχο θα παίξει το υπόλοιπο της σεζόν στην ΑΕΚ, που τώρα είναι έκτη στην βαθμολογία. Ο σύλλογος που έχει προπονητή τον Ισπανό πρώην τεχνικό της Σεβίλλης και της Ρεάλ Σαραγόσα, Μανόλο Χιμένεθ, θα πληρώσει για τον δανεισμό και θα αναλάβει ένα μεγάλο μέρος από το μισθό του Αργεντινού,» ανέφερε η Λας Πάλμας.
«Ο Αραούχο, μετά την άφιξή του από την Μπόκα Τζούνιορς την σεζόν 2014/15 και έπειτα την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Τίγκρε, συνέβαλε με 25 γκολ στην άνοδο της Λάς Πάλμας στην πρώτη κατηγορία, μετά 13 χρόνια, υπό τη διεύθυνση τεχνικής του Πάκο Χερέρα. Ο Αραούχο είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και καμία επιλογή αγοράς δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την κίνηση. Ο Αραούχο είναι παίκτης που ανήκει στην ιδιοκτησία της Λας Πάλμας, που ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς την περασμένη σεζόν. Το τρέχων συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2020. Συνολικά έχει συμμετάσχει σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος (πέντε ξεκίνησε σαν βασικός, συμπληρώνοντας συνολικά 532 λεπτά). Σκόραρε δύο γκολ εναντίον της Γρανάδας και δύο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η συμμετοχή του στο Copa del Rey ήταν βραχύβια (15 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι με την Ουέσκα). Την περασμένη σεζόν σκόραρε 5 γκολ στο πρωτάθλημα.
Ο Αργεντινός παίκτης, ο οποίος το Σάββατο γίνεται 25 ετών, έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει την Πέμπτη (σ.σ: σήμερα)στην πόλη της Αθήνας. Μόλις περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα παρουσιαστεί επίσημα με την ΑΕΚ, όπου αθλητικός διευθυντής είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που συνεργάζεται στο scouting της Λας Πάλμας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι Γουίζαρντς απολογήθηκαν για το κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο: Έκαναν οπαδό τους να πιστέψει ότι κέρδισε 100.000 δολάρια (vids)
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Πώς άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια στο Βελιγράδι – Θέσεις μάχης από τους οπαδούς Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν (vid)
- Απόβαση 2,5 δισ. ευρώ στην Ατλέτικο
- «Έπρεπε να κάνω κάτι» – Τι αποκαλύπτει η κόρη του Σουμάχερ για την κατάσταση του
- Ο Νίμπο θέλει Μπαρτσελόνα και πληρώνει το buy out στην Αρμάνι!
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, την Μπαρτσελόνα και τον Πασκουάλ
- Ψάχνει διπλό πρωτιάς στη Γαλλία ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442