Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
weather-icon 28o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Με τούρτα για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ

Με τούρτα για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζήτησαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), από τον υπ. Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη, τον οποίο επισκέφθηκαν στο πλαίσιο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας. Στους συγκεντρωμένους δεν επιτράπηκε να μπουν στην Ηρώδου Αττικού και να φτάσουν στο Μαξίμου. Οι ίδιοι έκοψαν τούρτα για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζήτησαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), από τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, τον οποίο επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο πλαίσιο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Οι συνδικαλιστές είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλάδεν τους επιτράπηκε να μπουν στην Ηρώδου Αττικού και να φτάσουν στο Μαξίμου, με αποτέλεσμα να καταλήξουν πίσω από το Μαξίμου, στη συμβολή Ρηγίλλης και Μουρούζη. Οι ίδιοι έκοψαν και τούρτα για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός, «εμποδίστηκαν από αστυνομικούς» και παράλληλα τους «ζητήθηκε να εξετασθεί το περιεχόμενο του πανό προκειμένου να επιτραπεί σε αντιπροσωπεία να εισέλθει στο κτίριο».

Το προεδρείο της Ομοσπονδίας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να επιβάλει «ομερτά» στη δημόσια Υγεία, «επιχειρώντας να φιμώσει τους εργαζόμενους που ασκούν κριτική». Δηλώνει δε ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις με το «καραβάνι της Υγείας», με επόμενο σταθμό τη Λάρισα την 1η Φεβρουαρίου.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι για το 2017 οι δημόσιες δαπάνες υγείας «είναι μειωμένες κατά 200 εκατ. ευρώ, η επιχορήγηση στα νοσοκομεία παραμένει στα επίπεδα του 2016, ενώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων αγγίζουν το 1,8 δισ. ευρώ». Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για «μηδενικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μεγάλες ελλείψεις υγειονομικού, χειρουργικού υλικού, αναλωσίμων, φαρμάκων και για ασυντήρητο ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
Cookies