Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελβούρνη: Μωρό τριών μηνών η πέμπτη ζωή που χάθηκε στην έφοδο ΙΧ σε πεζούς

Μελβούρνη: Μωρό τριών μηνών η πέμπτη ζωή που χάθηκε στην έφοδο ΙΧ σε πεζούς

Ένα βρέφος τριών μηνών υπέκυψε στα τραύματά του και είναι το πέμπτο θύμα του 26χρονου που έπεσε από πρόθεση με το αυτοκίνητό του την Παρασκευή πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη. Τέσσερις ακομη τραυματίες παλεύουν για τη ζωή τους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας ενώ ο δράστης, ένας 26χρονος ελληνικής καταγωγής, νοσηλεύεται υπό κράτηση.

Ένα βρέφος τριών μηνών υπέκυψε στα τραύματά του και είναι το πέμπτο θύμα του 26χρονου που έπεσε από πρόθεση με το αυτοκίνητό του την Παρασκευή πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη. Τέσσερις ακομη τραυματίες παλεύουν για τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας ενώ ο δράστης, ένας 26χρονος ελληνικής καταγωγής, νοσηλεύεται υπό κράτηση.

Το βρέφος πέθανε Σάββατο το βράδυ στο νοσοκομείο. Τα τέσσερα άλλα θύματα του 26χρονου είναι ένα κοριτσάκι 10 ετών, δύο άνδρες 25 και 33 ετών και μια γυναίκα 32 ετών.

Συνολικά 37 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που τραυματίστηκε από σφαίρα στο χέρι στη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του, εξακολουθεί επίσης να νοσηλεύεται. Ακόμη δεν έχει ανακριθεί.

Λίγο μετά το συμβάν η αστυνομία της Πολιτείας της Βικτόρια ανακοίνωσε ότι ο άνδρας αυτός, που φέρεται να μαχαίρωσε τον πρωί της ίδιας ημέρας τον αδελφό του, πάσχει από ψυχικές διαταραχές και συνδέεται με υποθέσεις ναρκωτικών.

«Το άτομο αυτό δεν συνδέεται με καμία τρομοκρατική δραστηριότητα», είχε δηλώσει την Παρασκευή το βράδυ ο διοικητής της αστυνομίας Γκράχαμ Άστον. «Δεν θεωρούμε τρομοκρατική την επίθεση αυτή», είχε προσθέσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024