Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποστόλου: Εξετάζουμε την ενίσχυση κτηνοτρόφων που επλήγησαν από το χιονιά

Αποστόλου: Εξετάζουμε την ενίσχυση κτηνοτρόφων που επλήγησαν από το χιονιά

Στοχευμένες ενισχύσεις σε κτηνοτρόφους που επλήγησαν από την κακοκαιρία εξετάζει η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος επισκέφθηκε κτηνοτροφικές μονάδες στην Κύμη Ευβοίας που ήταν για μέρες αποκλεισμένες από το χιόνι.

Κτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή της Κύμης Εύβοιας, οι οποίες ήταν αποκλεισμένες από το χιόνι επί ημέρες, επισκέφθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και συναντήθηκε με τους κτηνοτρόφους – ιδιοκτήτες τους, αλλά και φορείς της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Αποστόλου αυτήν την ώρα εκτιμώνται οι πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στην κτηνοτροφία σε αρκετές περιοχές της χώρας όπου επικράτησαν έντονα καιρικά φαινόμενα.

«Όπου υπάρχει απώλεια ζωικού πληθυσμού θα αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι από τον ΕΛΓΑ. Όπου υπάρχει καταστροφή υποδομών θα φροντίσουμε να υποβάλλουμε φάκελο για ΠΣΕΑ» είπε και πρόσθεσε ότι «διερευνούμε όμως και τις δυνατότητες να χορηγηθεί κάποια στοχευμένη ενίσχυση (από de minimis ή άλλα μέτρα) για την απώλεια εισοδήματος και τα αυξημένα κόστη ζωοτροφών που είχαν οι μονάδες που ήταν αποκλεισμένες επί πολλές ημέρες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024