Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Vmotion 2.0 Concept: Επίδειξη σχεδιαστικού φουτουρισμού

Nissan Vmotion 2.0 Concept: Επίδειξη σχεδιαστικού φουτουρισμού

Η Nissan αποκαλύπτει από το Detroit με την μορφή ενός εντυπωσιακού πρωτότυπου τετράθυρου μοντέλου την μετεξέλιξη του σχεδιαστικού της κώδικα.


H ιαπωνική φίρμα παρουσίασε στο Detroit μια σχεδιαστική μελέτη υπό την μορφή ενός sedan και η οποία αναλαμβάνει να αποτυπώσει το σχεδιαστικό κώδικα όπου θα υπακούσουν όλα τα μελλοντικά της τετράθυρα μοντέλα αλλά και αποτελεί ένα δείγμα της συνολικής αισθητικής κατεύθυνσης της Nissan.

Εκτός από την αιχμηρή και ως ένα βαθμό «απειλητική» αισθητική του, το πρωτότυπο V-Motion 2.0, αποτελεί παράλληλα ένα ευμέγεθες τετράθυρο μοντέλο με μεταξόνιο 2,85 μέτρων και ένα αντιστοίχως ευρύχωρο και τεχνολογικά ενσυνείδητο και ποιοτιικά άρτιο εσωτερικό το οποίο χαρακτηρίζεται από τον ιδιόρρυθμο πίνακα οργάνων που καταλαμβάνει μια μεγάλη επιφάνεια στο ταμπλό και αποτελεί ενιαία οντότητα με την οθόνη αφής που φιλοξενεί τις λειτουργίες του infotainment. Την εικόνα συμπληρώνουν μια σειρά από χειριστήρια και μινιμαλιστικούς διακόπτες που τοποθετούνται στο τούνελ μετάδοσης.

Αν και η Nissan δεν μπαίνει στη διαδικασία να διευκρινίσει τι εξοπλίζει το εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο, φροντίζει να επισημάνει ότι διαθέτει το σύστημα αυτόνομης οδήγησης ProPilot το οποίο του εξασφαλίζει τη δυνατότητα αυτόνομης κίνησης σε αυτοκινητοδρόμους αλλά και μέσα στην πόλη ενώ χάρη σε ένα ιδιαίτερο μοτίβο φωτισμού στα διακριτικά του αυτοκινήτου και στον πίσω αεροδυναμικό διαχύτη, φροντίζει να ειδοποιεί τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου ότι βρίσκεται σε λειτουργία αυτόνομης οδήγησης.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024