Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-2

Ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-2

Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στην παγωμένη αρκαδική πρωτεύουσα, στο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) δεύτερης αγωνιστικής και έληξε με νίκη 3-2 των Πελοποννήσιων. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 0-1 του Πέκχαρτ (36΄) με τους Στανισάβλιεβιτς (49΄) και Ιγκόρ Σίλβα (66΄), ο Τσέχος επιθετικός σκόραρε δύο λεπτά αργότερα το τέταρτο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα, αλλά η Ένωση δεν κράτησε το βαθμό καθώς στο 81΄ ο Τσουκαλάς χάρισε τους βαθμούς στην ομάδα του.

Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στην παγωμένη αρκαδική πρωτεύουσα, στο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) δεύτερης αγωνιστικής και έληξε με νίκη 3-2 των Πελοποννήσιων.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 0-1 του Πέκχαρτ (36΄) με τους Στανισάβλιεβιτς (49΄) και Ιγκόρ Σίλβα (66΄), ο Τσέχος επιθετικός σκόραρε δύο λεπτά αργότερα το τέταρτο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα, αλλά η Ένωση δεν κράτησε το βαθμό καθώς στο 81΄ ο Τσουκαλάς χάρισε τους βαθμούς στην ομάδα του. Η ΑΕΚ, που ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2016 (0-1 με ΠΑΟΚ στην Τούμπα) έχασε με κόκκινη κάρτα τον Βράνιες στο 71΄, στο ντεμπούτο του Βόσνιου με τα κιτρινόμαυρα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο πρώτο 20λεπτο, λόγω και του χιονισμένου αγωνιστικού χώρου, αλλά μετά το 25΄ το παιχνίδι… άναψε. Στο σημείο εκείνο ο Μπάρκας απομάκρυνε πάνω στον Τσιλιανίδη την εκτέλεση φάουλ του Στανισάβλιεβιτς, αλλά ο παίκτης του Αστέρα αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34΄ η μπάλα στρώθηκε στον Πέκχαρτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά εκείνος σούταρε άσχημα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 36΄ όμως ο Τσέχος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χριστοδουλόπουλου και την άστοχη έξοδο του Ντοναρούμα για να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, αλλά στο 49΄ ο Στανισάβλιεβιτς σούταρε με το αριστερό από δεξιά και μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Λαμπρόπουλου και σταμάτησε στα δίχτυα του Μπάρκα.

Ο Αστέρας είχε πια επιστρέψει και στο 54΄ ο Μανιάς «τσίμπησε» την μπάλα για να «κρεμάσει» τον Μπάρκα, αλλά την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μάνταλος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σουτάροντας στο πόδι του πεσμένου Ντοναρούμα. Στο 66΄ ο Ιγκόρ σημείωσε το πρώτο τέρμα του στην Ελλάδα, καθώς κανένας δεν βρέθηκε για να τον ανακόψει, αλλά στο 68΄ ο Πέκχαρτ έγραψε το 2-2 πλασάροντας εύστοχα σε αυτό το run & gun παιχνίδι.

Στο 71΄ ο Βράνιες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι (με τον αγκώνα) και δέκα λεπτά αργότερα ο Τσουκαλάς έδωσε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Αστέρα, πλασάροντας από κοντά στο γύρισμα του Καλτσά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Δημήτρης Στυλιαράς

ΚΟΚΚΙΝΗ: 71΄ Βράνιες (δεύτερη κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στανισάβλιεβιτς, Τσουκαλάς, Μανιάς – Λαμπρόπουλος, Βράνιες

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Ντοναρούμα, Ίγκορ Σίλβα, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (46΄ Ιγκλέσιας), Τσιλιανίδης (75΄ Ιωαννίδης), Στανισάβλιεβιτς (69΄ Καλτσάς), Μάσα, Μανιάς.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις):
Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Σιμόες (87΄ Αλμέιδα), Γιόχανσον, Μάνταλος, Αϊντάρεβιτς (56΄ Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (65΄ Ροντρίγκες), Πέκχαρτ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024