Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ραγκούσης: Αποφάσεις τώρα για ένα μεγάλο προοδευτικό κίνημα

Ραγκούσης: Αποφάσεις τώρα για ένα μεγάλο προοδευτικό κίνημα

ΌΟταν λέμε «ώρα αποφάσεων για το νέο, μεγάλο, ενωμένο προοδευτικό κίνημα, εννοούμε κάθε λέξη» λέει ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στο κόμμα που ετοιμάζει με στελέχη από τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.

Οταν λέμε «ώρα αποφάσεων για το νέο, μεγάλο, ενωμένο προοδευτικό κίνημα, εννοούμε κάθε λέξη» λέει στα Νέα του Σαββατοκύριακου (εκτάκτως την Παρασκευή) ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στο κόμμα που ετοιμάζει με στελέχη από τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.

Σε αυτή την προσπάθεια, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, χωράνε όλοι. Επισημαίνει όμως πως «όποιος σήμερα δεν υπερβεί τις αντιθέσεις του παρελθόντος, δεν στηρίξει και κυρίως δεν εργαστεί για την επίλυση της πολιτικής κρίσης στον προοδευτικό χώρο, τότε δεν θα κάνει κακό μόνο στην παράταξη. Θα κάνει πολύ κακό στο μέλλον του τόπου».

Ο Γιάννης Ραγκούσης αρνείται οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία του νέου φορέα με τη ΝΔ. Παραλλήλως προειδοποιεί πως «αν τώρα δεν θεμελιωθούν οι πολιτικές προϋποθέσεις ώστε να καλυφθεί το κενό που αφήνει στον προοδευτικό χώρο η σταδιακή αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ, τότε η δημαγωγική ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα συνεχίσει να κάνει ζημιά στη χώρα έστω από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μετά τη βέβαιη ήττα της στις επόμενες εκλογές, αλλά θα είναι θέμα χρόνου η επάνοδός της στην κυβέρνηση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συγκίνηση και δάκρυα χαράς

Τα δάκρυα χαράς από την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League ακόμη να στεγνώσουν…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024