Συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί εν όψει Γενεύης
Την πρώτη τους συνάντηση για το 2017 πραγματοποιούν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.
Την πρώτη τους συνάντηση για το 2017 πραγματοποιούν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.
Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 10 το πρωί. Πριν τις συνομιλίες της Γενεύης (9, 10 και 11 Ιανουαρίου) και της Διάσκεψης για την Κύπρο (12 Ιανουαρίου) έχει προγραμματιστεί ακόμη μία συνάντηση, στις 7 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι σχεδόν καθημερινές επαφές των διαπραγματευτών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί
Την Πέμπτη, ο κ. Αναστασιάδης θα ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις εν όψει και της Γενεύης, ενώ το απόγευμα θα ενημερώσει για το Κυπριακό τα μέλη της Ιεράς Συνόδου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- 1η Μαΐου 2004: Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ – Η σημασία, οι πρωταγωνιστές
- Με αρματαγωγό στην Κρήτη οι ακτιβιστές του «Global Sumud Flotilla» μετά το ρεσάλτο των Ισραηλινών
- Αχτσιόγλου: Στην Ελλάδα οι μισθοί βρίσκονται στην τελευταία θέση – Η Πρωτομαγιά είναι αγώνας για την ίδια τη ζωή
- Νέα Υόρκη: Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι τη στιγμή της επέμβασης αστυνομικών σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
- Ο viral οπαδός της Γιουνάιτεντ… τραυματίστηκε στο Βαλένθια – Παναθηναϊκός (pic)
- Η ΑΙ πάει πόλεμο – Το Πεντάγωνο υπέγραψε συμφωνίες με επτά εταιρείες
- Μπιενάλε Βενετίας: Γιατί παραιτήθηκε η κριτική επιτροπή
- Σακελλαρίδης: Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρα μνήμης, αλήθειας και αγώνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442