Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Suicide Squad: πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε το DVD

Suicide Squad: πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε το DVD

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Ομάδα Αυτοκτονίας» (Suicide Squad), που στις ελληνικές αίθουσες βγήκε πέρσι τον Αύγουστο, τη θεωρεί την καλύτερη κινηματογραφική του στιγμή ως τώρα. Η δήλωσή του αυτή, θεωρήθηκε πως ήρθε προς υπεράσπιση της ταινίας από τους κριτικούς, οι οποίοι φαίνεται πως περίμεναν κάτι διαφορετικό από την τελευταία ταινία του Ντέιβιντ Άγιερ, ενώ το […]

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Ομάδα Αυτοκτονίας» (Suicide Squad), που στις ελληνικές αίθουσες βγήκε πέρσι τον Αύγουστο, τη θεωρεί την καλύτερη κινηματογραφική του στιγμή ως τώρα. Η δήλωσή του αυτή, θεωρήθηκε πως ήρθε προς υπεράσπιση της ταινίας από τους κριτικούς, οι οποίοι φαίνεται πως περίμεναν κάτι διαφορετικό από την τελευταία ταινία του Ντέιβιντ Άγιερ, ενώ το κοινό της, αντίθετα, την αποθέωσε…

Οπως και να έχει, η «Ομάδα Αυτοκτονίας» (Suicide Squad), η ταινία με ήρωες υπερ-κακούς του σύμπαντος της Warner και της DC Comics, εκτιμάται ότι συγκέντρωσε 135 εκατομμύρια δολάρια στο box office της βορείου Αμερικής τις πρώτες ημέρες της προβολής της, αποκτώντας μετέπειτα φανατικούς φίλους!
Στο «Suicide Squad», η κυβερνητική πράκτωρ Δρ. Αμάντα Γουόλερ (Βαϊόλα Ντέιβις) συγκεντρώνει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εργαστούν ως όπλα της αμερικάνικης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού. Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker (Τζάρεντ Λέτο), o Deadshot (Γουίλ Σμιθ), o Captain Boomerang (Τζάι Κόρτνεϊ), η Harley Quinn (Μάργκοτ Ρόμπι), η Enchantress (Κάρα Ντελεβίν), o Rick Flagg (Τζόελ Κίναμαν) και ο Killer Croc (Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε).

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το DVD της ταινίας του Ντέιβιντ Άγιερ. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

  • Από τις 9 Δεκεμβρίου, από την Tanweer, η ταινία κυκλοφορεί σε DVD και σε τριπλή συσκευασία Blu-ray η οποία περιλαμβάνει την κινηματογραφική έκδοση της ταινίας σε 2D & 3D, καθώς και την Extended Cut της ταινίας.
    Oι εκδόσεις αυτές περιλαμβάνουν επίσης πλούσιο εκρηκτικό έξτρα υλικό.


entertainment.in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024