Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγαπημένες ταινίες στην TV για το τριήμερο των Φώτων

Αγαπημένες ταινίες στην TV για το τριήμερο των Φώτων

Επιλογή: Τζένη Παπαγεωργίου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/1 22:00 Οι Εποχές του Έρωτα ΕΡΤ1 Σκηνοθεσία: Τζιοβάνι Βερονέζι Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάρλο Βερντόνε, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Μόνικα Μπελούτσι, Μισέλ Πλάσιντο, Λάουρα Τσιάτι, Ντονατέλα Φινοκκιάρο, Βαλέρια Σολαρίνο, Εμανουέλ Προπίτσιο Διάρκεια: 125΄ Αισθηματική κωμωδία, παραγωγής Ιταλίας 2011 Τρεις αυτοτελείς ιστορίες με πρωταγωνιστές έναν φιλόδοξο δικηγόρο, έναν μεσήλικα τηλεοπτικό παρουσιαστή και έναν […]

Επιλογή: Τζένη Παπαγεωργίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/1

22:00 Οι Εποχές του Έρωτα ΕΡΤ1
Σκηνοθεσία: Τζιοβάνι Βερονέζι
Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάρλο Βερντόνε, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Μόνικα Μπελούτσι, Μισέλ Πλάσιντο, Λάουρα Τσιάτι, Ντονατέλα Φινοκκιάρο, Βαλέρια Σολαρίνο, Εμανουέλ Προπίτσιο
Διάρκεια: 125΄

Αισθηματική κωμωδία, παραγωγής Ιταλίας 2011
Τρεις αυτοτελείς ιστορίες με πρωταγωνιστές έναν φιλόδοξο δικηγόρο, έναν μεσήλικα τηλεοπτικό παρουσιαστή και έναν ώριμο ιστορικό περιγράφουν τις διαφορετικές εποχές του έρωτα.
Ένας νεαρός δικηγόρος ταξιδεύει σε χωριό της επαρχίας για να πείσει ένα ηλικιωμένο ζεύγος να πουλήσει το σπίτι του και ερωτεύεται την πλανεύτρα του χωριού. Ένας παντρεμένος παρουσιαστής ειδήσεων γνωρίζει μια ψυχίατρο σε ένα πάρτι που τον ξελογιάζει και πέφτει σε απίστευτους μπελάδες. Ένας ηλικιωμένος καθηγητής ιστορίας ξανανιώνει όταν γνωρίζει την χυμώδη κόρη του κολλητού του, που του κάνει τα γλυκά μάτια. Τρεις άντρες σε διαφορετικές περιόδους της ζωής τους χτυπιούνται από τα βέλη του φτερωτού θεού.

23:15 Το Αυγό ΕΡΤ3
Σκηνοθέτης: Σεμίχ Καπλάνογλου
Παίζουν: Nejat Isler, Saadet Aksoy, Ufuk Bayraktar
Διάρκεια: 97′

Δραματική ταινία, τουρκικής παραγωγής, 2007.
Ο ποιητής Γιουσούφ επιστρέφει στη γενέτειρά του και μετά την κηδεία της μητέρας του ξεκινά ένα ταξίδι με μια νεαρή συγγενή του για να εκπληρώσουν την τελευταία επιθυμία της. Το πρώτο μέρος της αριστουργηματικής τριλογίας του Καπλάνογλου που ολοκληρώθηκε με το «Μέλι».
Διακρίσεις: (16) βραβεία και Επίσημη Συμμετοχή Φεστιβάλ Καννών 2007.



00:15 Proof ΣΚΑΪ

Σκηνοθέτης: Τζον Μάντεν
Παίζουν: Γκουίνεθ Πάλτροου, Άντονι Χόπκινς, Τζέικ Γκίλενχααλ

Κοινωνικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2005
Βασισμένη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ, θεατρικό του Ντέϊβιντα Όμπουρν, η ταινία του Τζον Μάντεν, μας συστήνει την Κάθριν, μια ευφυέστατη φοιτήτρια, που καλείται να αντιμετωπίσει το θάνατο του πατέρα της, του καταξιωμένου μαθηματικού Ρόμπερτ.
Η νεαρή Κάθριν είχε αφιερώσει τη ζωή της στη φροντίδα του Ρόμπερτ, του ηλικιωμένου πατέρα της. Ο τελευταίος, που κάποτε ήταν μαθηματική διάνοια, έπασχε από σχιζοφρένεια.
Όταν, τελικά, ο Ρόμπερτ πεθαίνει, η Κάθριν πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη καθώς πιστεύει πως έχει κληρονομήσει την παράνοια του πατέρα της.
Δεν αργεί να έρθει η στιγμή όπου η νεαρή κοπέλα έρχεται σε σύγκρουση με την αδελφή της, Κλερ, που τώρα πια ζει στη Νέα Υόρκη.
Παράλληλα, ο Χαλ, πρώην μαθητής του Ρόμπερτ, επισκέπτεται την Κάθριν και της εκμυστηρεύεται πως αναζητά στα χειρόγραφά του πατέρα της την επίλυση ενός εξαιρετικά περίπλοκου μαθηματικού προβλήματος.



00:15 Ο Νονός 3 ANT1

Παίζουν: Αλ Πατσίvo, Aντι Γκαρσία, Ντάιαv Κίτov, Τάλια Σάιρ, Ελι Γουάλας
Σκηνοθεσία: Φράvσις Φoρvτ Κόπoλα

Δραματική περιπέτεια αμερικαvικής παραγωγής 1990

Η τρίτη και τελευταία ταινία της σειράς ταινιών «Νονός» τoυ Φράvσις Φoρvτ Κόπoλα, ήταν υποψήφια για 7 Όσκαρ.
Στην Αµερική της δεκαετίας του 70, ο Μάικλ παραµένει αρχηγός της οικογένειας Κορλεόνε, τώρα όµως κυριεύεται από δύο μεγάλα πάθη: ψάχνει για έναν κατάλληλο διάδοχο και προσπαθεί να βγάλει την οικογένειά του από το έγκληµα. Στο πρόσωπο του νεότερου Βίνσεντ βλέπει τον άνθρωπο που θα µπορούσε να τον διαδεχτεί, τελικά όµως αποδεικνύεται ότι το να ξεφύγει κανείς από την Μαφία είναι σχεδόν αδύνατο. Σύντοµα τα πάντα θα καταλήξουν σε έναν αιµατηρό κύκλο βίας…



ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1

14:00 Ο Άλβιν και η Παρέα του, 3 Alpha
Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ
Παίζουν: Άντι Μπάκλεϊ, Έιμι Πέλερ

Οικογενειακή ταινία – κωμωδία, 2011
‘Ο Άλβιν, ο Σάιμον, ο Θίοντορ και οι Τσίπετς κάνουν διακοπές σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, που έχουν μετατρέψει σε παιδότοπο, όταν ναυαγούν σε ένα ερημονήσι. Ενώ ο Ντέιβ εκνευρίζεται, τα χαριτωμένα ζωάκια διασκεδάζουν και φέρνουν τα πάνω κάτω. Σύντομα όμως έρχονται αντιμέτωπα με μεγάλες εκπλήξεις που θα τους μείνουν αξέχαστες! Μια οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, που έκανε ρεκόρ εισπράξεων στις ΗΠΑ και αποτελεί ιδανική ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.



02.45 Ένας μικρός Παράδεισος STAR

Σκηνοθεσία: Νικόλ Κασέλ
Παίζουν: Κέιτ Χάντσον, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Λούσι Πάντς, Κάθι Μπέιτς, Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Μια νεαρή γυναίκα, η οποία πάσχει από καρκίνο, πρέπει να αποδεχθεί την πραγματικότητα της αρρώστιας της και να επιτρέψει στον εαυτό της να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Στο πλευρό της ο ογκολόγος της, θα την βοηθήσει να συνειδητοποιήσει πως καμιά φορά η αγάπη μπορεί να είναι ακόμη πιο τρομακτική από το θάνατο.

19:30 Ο Αρθουρ και οι Μίνιμοϊ ΕΡΤ2
Σκηνοθέτης: Λικ Μπεσόν
Παραγωγή: Γαλλίας
Παίζουν: Φρέντι Χάιμορ, Μία Φάροου, Ρον Κρόφορντ
Διάρκεια: 94′

Οικογενειακή περιπέτεια φαντασίας, συνδυασμός ζωντανής δράσης και κινούμενων σχεδίων

Ένα μαγικό παραμύθι, η πιο εντυπωσιακή ταινία τρισδιάστατων κινουμένων σχεδίων, που γυρίστηκε ποτέ στην Ευρώπη και μάλιστα από σκηνοθέτη ταινιών ζωντανής δράσης, τον χαρισματικό σκηνοθέτη – σεναριογράφο – παραγωγό, Λικ Μπεσόν.
Ο μικρός Άρθουρ περνάει δύσκολες στιγμές στο σπίτι της γιαγιάς του. Οι πολυάσχολοι γονείς του δεν θα είναι εδώ, ούτε στα δέκατα γενέθλιά του, ενώ του λείπει και ο εξερευνητής-εφευρέτης παππούς του που εδώ και τρία χρόνια έχει χαθεί. Και σα να μην έφταναν αυτά, έχει να αντιμετωπίσει έναν επιτήδειο κτηματομεσίτη που θέλει να τους κάνει έξωση από το σπίτι για να χτίσει πολυκατοικία. Ο μόνος τρόπος να γλιτώσει το σπίτι της γιαγιάς του, είναι να βρει το μυθικό θησαυρό που έθαψε ο παππούς του στον κήπο, στη γη των Μινιμόι, ενός μικροσκοπικού λαού που ζει σε πλήρη αρμονία με τη φύση.
Ο Άρθουρ θα μπει στον κόσμο τους, όπου θα γνωρίσει την Πριγκίπισσα Σελίνια και τον αδελφό της και μαζί θα ψάξουν να βρουν το θησαυρό για να σώσουν το σπίτι. Εμπόδιο όμως στα σχέδιά τους θα σταθεί ο σατανικός Εμ, κυβερνήτης της απαγορευμένης πόλης.




20:00 Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι Alpha

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 1937
Η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών έρχεται στον Alpha, σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

22:00 Η Ρεβάνς ΕΡΤ1
Σκηνοθεσία: Νίκος Βεργίτσης
Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώτα Φέστα, Πάνος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Πουλικάκος, Γιώργος Μοσχίδης, Άντζελα Μπρούσκου, Θάλεια Ασλανίδου, Ήρα Παπαμιχαήλ, Άρης Μαραγκόπουλος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Ελένη Ράντου, Φοίβος Κωνσταντινίδης, Εύα Βλαχάκου, Ραλλού Κούνδουρου, Γιώργος Πράφτσας, Βάσω Δημητρίου, Ηρώ Λάσκαρη
Διάρκεια: 100′

Ερωτικό-ψυχολογικό δράμα, ελληνικής παραγωγής, 1983
Ένας τριαντάρης με εμμονή στις κινηματογραφικές ταινίες, ο Γιάννης, αποφασίζει να ξεφύγει από την καθημερινότητά του και αρχίζει μια ερωτική σχέση με την Εύα, την κοπέλα του αδελφικού του φίλου, Γιώργου. Η σχέση τους διακόπτεται σύντομα. Όταν ξαναβρίσκονται, δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο Γιάννης, σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές του ανησυχίες και τις συγκρούσεις που τού δημιουργεί η σύνθετη αυτή σχέση, καθώς και τα κοινωνικά ταμπού. Η αδυναμία να διεκδικήσει τη ζωή του και η εμμονή του για τις κινηματογραφικές ταινίες, είναι εκείνα κυρίως που θα στριμώξουν τον Γιάννη, όταν οι τρεις ήρωες σκεφτούν σοβαρά τη συγκατοίκηση.
Η παρουσία της «Ρεβάνς» στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του Φεστιβάλ των Καννών το 1984, υπήρξε το επιστέγασμα μιας ταινίας που τιμήθηκε και στο 24ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, το 1983, όπου απέσπασε τα βραβεία Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μοντάζ, Α΄ Γυναικείου Ρόλου, Β΄ Ανδρικού Ρόλου, καθώς και Βραβείο Καλύτερης ταινίας από την ΠΕΚΚ (Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου). Επίσης, τιμήθηκε με τα Κρατικά Βραβεία Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μοντάζ, Α΄ Γυναικείου Ρόλου, Μουσικής.




23:30 Τσίκο και Ρίτα ΕΡΤ2

Παραγωγή:Αγγλίας- Ισπανίας
Σκηνοθέτης: Τόνο Εράντο, Χαβιέ Μαρισκάλ, Φερνάντο Τρουέμπα
Ακούγονται οι φωνές των: Μάριο Γκουέρα, Λιμάρα Μενέσες, Εμάν Ξορ Ονία, Εστρέλα Μορέντε
Διάρκεια: 87′

Ταινία κινουμένων σχεδίων

Μια ιστορία τζαζ και έρωτα. Όχι, δεν είναι η Καζαμπλάνκα, αλλά το love story του Τσίκο και της Ρίτα, ενός νεαρού πιανίστα με μεγάλα όνειρα και μιας όμορφης τραγουδίστριας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Φερνάντο Τρουέμπα (Belle Epoque) και ο Χαβιέ Μαρισκάλ αποφάσισαν να διηγηθούν αυτή τη ρομαντική ιστορία, κάνοντας χρήση animation. Η μουσική και τα τραγούδια των Ντίζι Γκιλέσπι, Κόουλ Πόρτερ, Θελόνιους Μονκ και Μπέμπο Βαλντέζ συνοδεύουν τις ερωτικές περιπέτειες και τα πάθη των ηρώων.

00:30 Μια γυναίκα, ένα όπλο κι ένα Noodle Bar ERT1
Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού
Παίζουν: Σαν Χονγκλέι, Νι Νταχόνγκ, Ζάο Σενγιάνγκ, Γιαν Νι
Διάρκεια: 95′

Περιπέτεια, παραγωγής Κίνας 2009.
Ένα πολύ πιο ανάλαφρο κινηματογραφικό ριμέικ του αριστουργηματικού «Μόνο Αίμα» (1984) των αδελφών Κοέν.
Ο Ουάνγκ είναι ένας καταθλιπτικός, πανούργος και πλεονέκτης ιδιοκτήτης εστιατορίου noodles. Η παραμελημένη σύζυγός του τον απατά με έναν υπάλληλό του, αλλά εκείνος παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση. Αποφασίζει να αναθέσει τη δολοφονία τους στον αστυνομικό Ζανγκ, νομίζοντας πως έχει βρει την ιδανική λύση για να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία. Ο Ζανγκ όμως είναι εξίσου μοχθηρός και έχει τη δική του ατζέντα. Καθώς η πλοκή περιπλέκεται και το σχέδιο μοιάζει να είναι τέλειο, τα πάντα θα ανατραπούν για κάθε έναν από τους ήρωές μας…


ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1

13:45 Rango ANT1
Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι
Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Αλφρεντ Μολίνα, Τίμοθι Όλιφαντ, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν

Η ιστορία ενός χαμαιλέοντα σε κρίση ταυτότητας από τον σκηνοθέτη της τριλογίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», Γκορ Βερμπίνσκι.
Ένας κατοικίδιος μικροσκοπικός χαμαιλέοντας με τεράστια καρδιά και το… λαρύγγι του Τζόνι Ντεπ χάνεται από τους ιδιοκτήτες του και βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου, στη Σκόνη, με κάπως παλαβιάρηδες κατοίκους. Σε μια επικών διαστάσεων αναζήτηση ταυτότητας κάπου στην Άγρια Δύση του σήμερα, ο ήρωάς μας, που αρχικά το μόνο που θέλει είναι να αφομοιωθεί και για το λόγο αυτό προσποιείται πως είναι ένας ατρόμητος θρύλος, χρίζεται σερίφης της πόλης και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τους ιδιόρρυθμους και αρχικά διόλου φιλικούς κατοίκους, αλλά και να λύσει το πρόβλημα του νερού της πόλης, καθώς, όπως φαίνεται πολύ σύντομα θα μείνει δίχως στάλα νερό. Στο πλευρό του, μια ελκυστική θηλυκή σαύρα, η μόνη του σύμμαχος εναντίον ενός φονικού κροταλία με ουρά-πολυβόλο που δε σταματά μπροστά σε τίποτα. Μια ταινία για μικρούς και μεγάλους γεμάτη αλήθειες, εκπλήξεις, χιούμορ, δράση και συγκίνηση.

22:50 Το Αλάτι της Γης (ντοκιμαντέρ)- ΕΡΤ2
Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς, Τζουλιάνο Ριμπέιρο Σαλγκάδο.
Διάρκεια: 110΄

Πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγής Γαλλίας-Βραζιλίας 2014.
Ένα ντοκιμαντέρ-σπουδή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του, όπου ο Σεμπαστιάο Σαλγκάδο, οι εικόνες του, οι ιστορίες του και η σοφία που έχει αποκτήσει με τις μοναδικές εμπειρίες του, παρουσιάζονται μέσα από τα μάτια του γιου του, Τζουλιάνο Σαλγκάδο, και του Βιμ Βέντερς.
Tα τελευταία 40 χρόνια, ο φωτογράφος Σεμπαστιάο Σαλγκάδο ταξιδεύει σε όλες τις ηπείρους, στα χνάρια μιας ανθρωπότητας που συνεχώς αλλάζει. Έχει υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας μεγάλων γεγονότων της πρόσφατης Ιστορίας μας και έχει να παρουσιάσει ένα τεράστιο φωτογραφικό αρχείο ως αφιέρωμα στην ομορφιά του πλανήτη.
Παρών σε πολέμους, λιμούς, κύματα προσφύγων και συνοδοιπόρος με ανθρώπους όλων των ειδών και χρωμάτων από διαφορετικές φυλές. Για τον Σεμπαστιάο Σαλγκάδο οι άνθρωποι παντού διαφορετικοί και όμως ίδιοι, αποτελούν «Το αλάτι της γης»…

Το ντοκιμαντέρ έχει αποσπάσει 11 βραβεία.


21:00 Ιβ Σεν Λοράν (A΄ τηλεοπτική μετάδοση) ΕΡΤ2

Σκηνοθεσία: Ζαλίλ Λεσπέρ
Παίζουν: Πιέρ Νινέ, Γκιγιόμ Γκαγιέν, Σαρλότ Λε Μπον, Λορά Σμετ, Μαρί ντε Βιγεπίν, Χαβιέρ Λαφίτ, Νικολάι Κίνσκι

Βιογραφικό δράμα, παραγωγή Γαλλίας – Βελγίου, 2014

Η ζωή και το έργο του ταλαντούχου ημίθεου της μόδας, αλλά ταυτόχρονα μανιοκαταθλιπτικού θνητού, Ιβ Σεν Λοράν -από τα νεανικά του χρόνια στην Αλγερία, τη μαθήτευση δίπλα στον Ντιόρ, την ανεξαρτησία και τον θρίαμβο του προσωπικού του Οίκου, την υγεία του που κατέρρεε παραδομένη στους δαίμονές του και, πάνω από όλα, την ταραχώδη σχέση του με τον έρωτα και μάνατζερ της ζωής του, Πιέρ Μπερζέ.
Η ταινία, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Laurence Benaim, απέσπασε το 2015 Βραβείο Σεζάρ Καλύτερου Α΄ ανδρικού ρόλου (Πιέρ Νινέ), ενώ ήταν υποψήφια και για άλλα πέντε Βραβεία Σεζάρ.




01:00 Πληρωμένος Φονιάς ΕΡΤ1

Σκηνοθεσία: Πίτερ Φόντα
Παίζουν: Πίτερ Φόντα, Γουόρεν Όουτς, Βίρνα Μπλουμ, Ρόμπερτ Πρατ, Ρίτα Ρότζερς.
Διάρκεια: 87΄

Γουέστερν, παραγωγής ΗΠΑ 1971.
Μετά την επιτυχία του «Ξένοιαστου καβαλάρη», η Universal έδωσε στον Πίτερ Φόντα πλήρη καλλιτεχνική ελευθερία για να γυρίσει την επόμενη ταινία του με τον ίδιο στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το αποτέλεσμα ήταν η ταινία «Πληρωμένος Φονιάς». Πρόκειται για ένα ιδιόρρυθμο γουέστερν, στους χαλαρούς αφηγηματικούς ρυθμούς της αισθητικής της δεκαετίας του ’70.
Ο Χάρι Κόλινγκς και ο Αρτς Χάρις περιπλανιούνται άσκοπα στον Αμερικάνικο Νότο τα τελευταία επτά χρόνια. Μαζί με τον νεαρό Νταν Γκρίφιν αποφασίζουν να κάνουν μια στάση στην πόλη Ντελ Νόρτε, μια μικρή πόλη στη μέση του πουθενά, που τη διοικεί ο διεφθαρμένος Μακ Βέι. Ο Χάρις και ο Γκρίφιν σχεδιάζουν να επιστρέψουν στην Καλιφόρνια και να ψάξουν για δουλειά, ενώ ο Κόλινγκς τους ανακοινώνει πως θέλει να επιστρέψει στη γυναίκα του, την οποία έχει εγκαταλείψει χρόνια. Ο Γκρίφιν τους αφήνει για λίγο στο μπαρ μέχρι να φέρει προμήθειες, αλλά κάποιοι αλήτες του Μακ Βέι τον σκοτώνουν εν ψυχρώ αναίτια. Ο Κόλινγκς και ο Χάρις ξεφεύγουν, αλλά το βράδυ επιστρέφουν για να εκδικηθούν και ο Κόλινγκς πυροβολεί τον Μακ Βέι τραυματίζοντάς τον.

entertainment.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024