Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαγές στο τεχνικό τιμ του Ίβιτς στον ΠΑΟΚ

Αλλαγές στο τεχνικό τιμ του Ίβιτς στον ΠΑΟΚ

Αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την πρόσληψη και ένταξη συνεργατών του Βλάνταν Ιβιτς. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι ο Δημήτρης Δανιηλίδης δεν θα συνεχίσει ως πρώτος γυμναστής της πρώτης ομάδας του "δικεφάλου", με τον Πέταρ Μιλκάνοβιτς να παίρνει τη θέση του, έχοντας ως βοηθό του τον Βασίλη Κανάρα. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η είσοδος του Μίλος Βεσελίνοβιτς στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Θωμαίδη να επιστρέφει στο τμήμα σκάουτινγκ.

Αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την πρόσληψη και ένταξη συνεργατών του Βλάνταν Ιβιτς.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι ο Δημήτρης Δανιηλίδης δεν θα συνεχίσει ως πρώτος γυμναστής της πρώτης ομάδας του «δικεφάλου», με τον Πέταρ Μιλκάνοβιτς να παίρνει τη θέση του, έχοντας ως βοηθό του τον Βασίλη Κανάρα.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η είσοδος του Μίλος Βεσελίνοβιτς στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Θωμαίδη να επιστρέφει στο τμήμα σκάουτινγκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με δυο αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο ξεκινούν σήμερα οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας, μετά την διακοπή των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, ο Μίλος Βεσελίνοβιτς θα είναι ο νέος βοηθός του Βλάνταν Ίβιτς , ενώ ο Βασίλης Καναράς θα είναι ο δεύτερος γυμναστής στο πλευρό του Πέταρ Μιλκάνοβιτς, παίρνοντας τη θέση του Δημήτρη Δανιηλίδη. Ο μέχρι πρότινος βοηθός Γιάννης Θωμαϊδης θα επιστρέψει στο Τμήμα Scouting».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024