Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός Αυστραλιανού Όπεν μένει ο Ντελ Πότρο

Εκτός Αυστραλιανού Όπεν μένει ο Ντελ Πότρο

Η χρονιά έκλεισε ιδανικά για τον Ντελ Πότρο, αλλά δεν θα ξεκινήσει όμορφα αφού θα χάσει λόγω τραυματισμού το Αυστραλιανό Όπεν. Το καλοκαίρι κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στη συνέχεια πανηγύρισε το Davis Cup και πριν από μερικές ημέρες αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ως ο κορυφαίος αθλητής της Αργεντινής για το 2016.

Η χρονιά έκλεισε ιδανικά για τον Ντελ Πότρο, αλλά δεν θα ξεκινήσει όμορφα. Το καλοκαίρι κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στη συνέχεια πανηγύρισε το Davis Cup και πριν από μερικές ημέρες αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ως ο κορυφαίος αθλητής της Αργεντινής για το 2016.

Το 2017, όμως, δεν θα μπει καλά για τον διάσημο τενίστα, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν θα λάβει μέρος στο πρώτο κορυφαίο grand slam της επόμενης χρονιάς, το Open της Αυστραλίας, ενώ είναι πιθανό να μη δώσει το παρόν ούτε στον πρώτο γύρο του Davis Cup εναντίον της Ιταλίας.

Ο πρώην κάτοχος του US Open έχει «χτυπηθεί» από αρκετούς τραυματισμούς στον καρπό τα τρία τελευταία χρόνια και μετά από μία εντυπωσιακή επιστροφή το 2016 είχε τονίσει πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να αποφύγει κάθε πισωγύρισμα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει ότι αποσύρεται από το εναρκτήριο τουρνουά του 2017, «Aucland Classic» και το Αυστραλιανό Open καθώς ήθελε να αποθεραπευθεί πλήρως μετά την επιτυχία που οδήγησε την Αργεντινή με την κατάκτηση του Davis Cup για πρώτη φορά στην ιστορία της, τον περασμένο Νοέμβριο.

«Αυτό που χρειάζομαι είναι να βρω κάποιον που θα με ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντέξω τον υπόλοιπο χρόνο» τόνισε μεταξύ άλλων ο 28χρονος τενίστας και συνέχισε: «Εξετάζουμε τις προτεραιότητες μας. Εάν το τένις με περίμενε για δύο χρόνια, η Αυστραλία μπορεί να με περιμένει για έναν ακόμη.»

Για το αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα του πρώτου γύρου του Davis Cup με την Ιταλία στις 3 Φεβρουαρίου 2017 απάντησε: «Υπάρχει ακόμη λίγος καιρός για τον αγώνα με την Ιταλία, αλλά όχι όσο ακριβώς χρειάζεται για να είμαι 100% έτοιμος, θα δούμε.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024