ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και διεθνείς του 2004 αντιμετώπισαν την Εθνική Αστέγων
Σε ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας της ΝΔ με την Εθνική Ομάδα Αστέγων πήρε μέρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αγώνας διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η ομάδα της ΝΔ κέρδισε 3-2, ενώ το παιχνίδι έγινε στο αθλητικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στο Ρουφ.
Σε ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας της ΝΔ με την Εθνική Ομάδα Αστέγων πήρε μέρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αγώνας διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η ομάδα της ΝΔ κέρδισε 3-2, ενώ το παιχνίδι έγινε στο αθλητικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στο Ρουφ.
«Μια πολύ κρύα μέρα σήμερα, αλλά μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, σε αυτό το φιλικό παιχνίδι που διοργανώσαμε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή κάποιων εκ των πρωταθλητών Ευρώπης 2004 και της Εθνικής Αστέγων», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή.
«Τα παιδιά της Εθνικής Αστέγων ξέρουν πολύ καλή μπάλα στο γήπεδο. Και η μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά, είναι να βγουν να παίξουν μπάλα και στο μεγάλο γήπεδο της ζωής. Πρέπει, κάποια στιγμή, σε αυτήν τη χώρα, να σχεδιάσουμε στοχευμένες κοινωνικές προοπτικές, που να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ακραίας φτώχειας, τα οποία δυστυχώς τείνουν να κάνουν την εμφάνισή τους με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα.
»Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ, και πάλι, χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Καλή χρονιά να έχουμε και να μην ξεχνάμε αυτές τις άγιες μέρες η προσοχή μας να στρέφεται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη», δήλωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και …κατάγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ (vid)
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442