Κομισιόν: Έξτρα κονδύλια 970 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα
Αυξημένα κατά 970 εκατ. ευρώ θα είναι τα κονδύλια των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων (ΕΔΕΤ) προς την Ελλάδα, μετά την τεχνική προσαρμογή για την περίοδο 2017 - 2020.
Αυξημένα κατά 970 εκατ. ευρώ θα είναι τα κονδύλια των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων (ΕΔΕΤ) προς την Ελλάδα, μετά την τεχνική προσαρμογή για την περίοδο 2017 – 2020.
Τα χρήματα αυτά θα ενισχύσουν τις προσπάθειες αντιμετώπισης «της προσφυγικής κρίσης και της ανεργίας των νέων καθώς και τη στήριξη των επενδύσεων με χρηματοδοτικά μέσα και σε συνδυασμό με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων» απαντά η Κομισιόν σε ερώτηση του αντιπροέδρου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.
Η Κομισιόν υπογραμμίζει επίσης ότι οι 1.000.000 θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν στην περίοδο 2007-2013 από το Ταμείο Συνοχής και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης είναι καλής ποιότητας, αν και νωρίς για να υπολογιστεί η μακροπρόθεσμή διάρκειά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030
- Σίνθια Ερίβο: Τιμήθηκε με το βραβείο Κερκ Ντάγκλας στο Φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα
- Γιατί τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια δεν πρέπει να ακολουθήσουν το αμερικανικό μοντέλο
- Ακίνητα: Όλα τα προγράμματα που προσφέρουν επιδότηση για ανακαίνιση σπιτιού




