Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος, 4-1 τον Λεβαδειακό

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος, 4-1 τον Λεβαδειακό

Εξαιρετικός ο Πανιώνιος είχε ένα εύκολο απόγευμα στη Λιβαδειά και επιβλήθηκε με 4-1 της ομώνυμης ομάδας για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» είχαν τον πρώτο λόγο από την αρχή έως το τέλος, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ντόστανιτς και κέρδισαν δίκαια. Για τους «κυανέρυθρους» σκόραραν οι (36') Ρισβάνης, (44') Κόρμπος, (50’) Μασούντ, (65') Μπεν, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γιαννιώτης (43’).

Εξαιρετικός ο Πανιώνιος είχε ένα εύκολο απόγευμα στη Λιβαδειά, όπου επιβλήθηκε με 4-1 της ομώνυμης ομάδας, για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι «κυανέρυθροι» είχαν τον πρώτο λόγο από την αρχή έως το τέλος, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ντόστανιτς και κέρδισαν δίκαια. Για τους «κυανέρυθρους» σκόραραν οι Ρισβάνης (36΄), Κόρμπος (44΄), Μασούντ (50΄) και Μπεν (65΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γιαννιώτης (43΄).

Ο Πανιώνιος από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη. Πίεσε περισσότερο, κυνήγησε το γκολ και γενικότερα επέβαλε τον ρυθμό του. Στο 36’ μάλιστα άνοιξε το σκορ. Ο Φούντας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρισβάνης έπιασε την σκαστή κεφαλιά κι έκανε το 1-0.

Ο Λεβαδειακός ξύπνησε με το γκολ που δέχτηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43’ ο Γιακουμάκης από κοντά έκανε το 1-1. Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς, όμως, δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο επόμενο λεπτό.

Ο Μπεν είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Κόρμπος σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα κι έκανε το 2-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι μόνο ο Πανιώνιος απειλούσε και δεν άργησε να ανταμειφθεί για την πίεση που άσκησε. Σε υποδειγματική αντεπίθεση ο Φούντας τροφοδότησε τον Μασούντ κι αυτός αμαρκάριστος έκανε το 3-1.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 65’ με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στα λεπτά που απέμειναν ο Πανιώνιος κατέβασε ταχύτητα, αλλά ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης)
Κάρτες: Τριποστέρης, Ζεζίνιο

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Καραχάλιος (57’ Καψάσκης ), Καλτσάς (57’ Μάγκας), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Καραχάλιος, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο (74’ Μασούρας), Γιακουμάκης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024