Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Μπέντο, παρά τη νίκη

Έντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Μπέντο, παρά τη νίκη

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κατάφερε να γυρίσει το ματς με τον Παναιτωλικό και να έκλεισε νικηφόρα το 2016, όμως ούτε ηρεμία υπάρχει στην ομάδα, ούτε σιγουριά για το μέλλον. Το 3-1 δεν απάλυνε τις κακές εντυπώσεις που άφησε για ακόμη μια φορά η πειραϊκή ομάδα και η δυσαρέσκεια του κόσμου προς το πρόσωπο του Πάουλο Μπέντο εκφράστηκε με έντονες αποδοκιμασίες, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα και στις αλλαγές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός, όσο και μετά τη λήξη, με φιλάθλους να αποδοκιμάζουν και τον προπονητή, αλλά και παίκτες.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κατάφερε να γυρίσει το ματς με τον Παναιτωλικό και να έκλεισε νικηφόρα το 2016, όμως ούτε ηρεμία υπάρχει στην ομάδα, ούτε σιγουριά για το μέλλον.

Το 3-1 δεν απάλυνε τις κακές εντυπώσεις που άφησε για ακόμη μια φορά η πειραϊκή ομάδα και η δυσαρέσκεια του κόσμου προς το πρόσωπο του Πάουλο Μπέντο εκφράστηκε με έντονες αποδοκιμασίες, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα και στις αλλαγές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός, όσο και μετά τη λήξη, με φιλάθλους να αποδοκιμάζουν και τον προπονητή, αλλά και παίκτες.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως υπάρχει πλέον έντονος προβληματισμός στη διοίκηση για τον Πάουλο Μπέντο και δεν αποκλείεται ο προβληματισμός αυτός να επιφέρει ακόμη και εξελίξεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί μέσα στον Ολυμπιακό, που κρίνουν αβέβαιο το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024