Η γερμανική εφημερίδα Bild με σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Ο Έλληνας διεθνής της Ντόρτμουντ φαίνεται να είναι στο στόχαστρο των Ισπανών, καθώς τον παρακολούθησαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ τόσο στον αγώνα με την Αϊντραχτ όσο και με την Γκλάντμπαχ.
«Ο Σωκράτης που μετά την αποχώρηση του Χούμελς αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας της Ντόρτμουντ είναι στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων» αναφέρει χαρακτηριστικά η Bild, όπου συνεχίζει λέγοντας:
«Ο Ζιντάν με τον Πέπε στα 33 του και μόνες αξιόπιστες αμυντικές λύσεις τους Ράμος και Βαράν, θεωρεί τον Σωκράτη πολύ καλή επιλογή για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους».
Να σημειωθεί ότι ο Παπασταθόπουλος (που έχει πάρει σε κάποια ματς το περιβραχιόνιο της Μπορούσια) έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και στα δύο ματς της Ντόρτμουντ με τη Ρεάλ στους ομίλους του Champions League, έχοντας ως αρμοδιότητα την… επίβλεψη του Ρονάλντο, γεγονός που επίσης πρέπει να λήφθηκε υπ όψιν από τους Ισπανούς.
Tο συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2019.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου εγκαινίασε σειρά βίντεο με τίτλο «Δόξα, Αποτυχίες και Νοοτροπία Μαχητή» και ξεκίνησε με τον Ολυμπιονίκη του επί κοντώ Μανώλη Καραλή.
Τι δείχνει η έρευνα του «Sportico» για τους αθλητές που έβγαλαν και συνεχίζουν χρήματα με το τσουβάλι, μπαίνοντας στο κλειστό κλαμπ των billionaires. Και η ξεχωριστή ιστορία του Φλαμινί, που είναι εκτός top 15.
Μόνιμος... θαμώνας στα social media της UEFA είναι ο μικρός μάγος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Κωνσταντίνος Καρέτσας, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να παρουσιάζει ξανά μια μικρή... δόση μαγείας από τα ματς του στο Europa League.
Ο 31χρονος επιθετικός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι Μπερνάρντο Σίλβα μένει ελεύθερος και οδεύει προς την Μπαρτσελόνα επειδή θέλει να είναι πιο κοντά στην πατρίδα του, την Πορτογαλία
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας