Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΚΚΕ: Τα βάρβαρα μέτρα θα συνεχιστούν και μετά το 2018

Τα βάρβαρα μέτρα δεν θα λήξουν στο τέλος του προγράμματος το 2018, δηλώνει το ΚΚΕ σχολιάζοντας την αντιπαράθεση για τα πρωτογενή πλεονάσματα.

Τα βάρβαρα μέτρα δεν θα λήξουν στο τέλος του προγράμματος το 2018, δηλώνει το ΚΚΕ σχολιάζοντας την αντιπαράθεση για τα πρωτογενή πλεονάσματα.

«Η αντιπαράθεση σχετικά με το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων συγκαλύπτει ότι κοινός παρονομαστής όλων των εμπλεκομένων μερών (ΕΕ-ΔΝΤ-κυβέρνηση) όποια θέση κι αν παίρνουν στο ζήτημα των πλεονασμάτων, είναι η προώθηση όλων των αντιλαϊκών απαιτήσεων του κεφαλαίου, τις οποίες βαφτίζουν “μεταρρυθμίσεις”» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

«Αυτός είναι και ο λόγος που τα βάρβαρα μέτρα δεν θα έχουν ημερομηνία λήξης στο τέλος του προγράμματος, το 2018, αλλά θα συνεχίσουν παραπέρα, έτσι ώστε να ικανοποιείται ο διαρκής στόχος της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων».

«Όσο για τον «έντιμο συμβιβασμό» που δήθεν επιδιώκει η κυβέρνηση, ο λαός θυμάται ότι την τελευταία φορά που τον επικαλέστηκε προέκυψε το 3ο μνημόνιο» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024