Δραγασάκης: Οι εξαγγελίες Τσίπρα δεν εντάσσονται σε εκλογικό σχεδιασμό
Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν εντάσσονται σε κάποιο εκλογικό σχεδιασμό, αλλά συνιστούν ουσιώδη πλευρά της στρατηγικής μας. Στρατηγική για έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια, με κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, παρά τους ασφυκτικούς ακόμη περιορισμούς, δήλωσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.
Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν εντάσσονται σε κάποιο εκλογικό σχεδιασμό, αλλά συνιστούν ουσιώδη πλευρά της στρατηγικής μας. Στρατηγική για έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια, με κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, παρά τους ασφυκτικούς ακόμη περιορισμούς, δήλωσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν παραβιάζουν τη συμφωνία, αλλά αξιοποιούν περιθώρια που η πολιτική μας και οι θυσίες του λαού δημιούργησαν. Είναι δε συστατικό μέρος του θετικού σχεδίου που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό για έξοδο από την κρίση, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Ο κ. Δραγασάκης συνπλήρωσε ότι η φάση της δεύτερης αξιολόγησης αποτελεί κρίσιμο σταθμό της ολοκλήρωσης αυτού του προγράμματος. «Το σχέδιο μας αυτό προχωρά στην τελική ολοκλήρωσή του και ανατρέπει κάθε σενάριο για τέταρτο μνημόνιο» είπε.
Δραγασάκης σε Χρυσή Αυγή: Εκπροσωπείτε την πατριδοκαπηλία
«Πρέπει να πούμε και να θυμίσουμε στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα ενάντια σε αυτή την πατρίδα και τη χώρα έγιναν στο όνομα της πατρίδας», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.
Η αναφορά του κ. Δραγασάκη έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τα έδρανα της κυβερνητικής πλειοψηφίας, και συνεχίστηκε με την επισήμανση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ότι «ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα ενάντια στο ελληνικό έθνος έγιναν στο όνομα του ελληνικού έθνους. Και η προδοσία της Κύπρου ακόμα, έγινε στο όνομα της πατρίδας».
«Εκπροσωπείτε λοιπόν την πατριδοκαπηλία. Αυτή είναι η ιδεολογία σας, που είναι από τις πιο τυχοδιωκτικές ιδεολογίες που υπήρξαν στη χώρα μας. Όπως το γερμανικό έθνος καταστράφηκε από το γερμανικό φασισμό, όπως το ιταλικό έθνος επλήγη από τον ιταλικό φασισμό, έτσι και η χώρα αυτή κινδυνεύει, όχι από την Αριστερά, αλλά από τους πατριδοκάπηλους, όπως είστε εσείς» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρομερές στιγμές στο φινάλε του Πορτογαλία – Κροατία: Η αφιέρωση στον Ζότα, η ατάκα του CR7 για το μέλλον και η τελευταία αγκαλιά Ρονάλντο – Μόντριτς (vids)
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
- Τομ Χανκς: Το καλοκαίρι του 2027 στις αίθουσες το «The Comebacker»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)




































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442