Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ντρεπόμαστε για τη θέση μας» τόνισε ο Ίβιτς

«Ντρεπόμαστε για τη θέση μας» τόνισε ο Ίβιτς

Αρνήθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς ότι η ομάδα του έπαιξε για την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και δήλωσε ότι ντρέπεται για τη βαθμολογική θέση της. «Βρισκόμαστε σε μια θέση που δεν είναι γι’ αυτή την ομάδα. Ντρεπόμαστε όλοι για αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Ίβιτς.

Αρνήθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς ότι η ομάδα του έπαιξε για την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και δήλωσε ότι ντρέπεται για τη βαθμολογική θέση της. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις μετά τη λήξη του ντέρμπι, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Όχι, δεν θα έλεγα ότι σκοπός μας ήταν να παίξουμε για την ισοπαλία. Και με τις αλλαγές που έχω κάνει θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το ματς. Μπορεί να μην λειτούργησε η επίθεσή μας και να ήταν χειρότερα απ’ όλα τα παιχνίδια. Σήμερα εκτός από ένα σουτ, δεν είχαμε άλλη επιθετική ενέργεια και στο β’ μέρος άλλες δυο φάσεις. Πρέπει να δούμε τον λόγο.

Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας μεσοεπιθετικός που περιμένω να μας δώσει κάποιες λύσεις. Πιστεύω ότι μπορεί να μας λύσει το πρόβλημα και να κρατήσει μπάλα στο χώρο του κέντρου, να δώσει πάσες στους επιθετικούς. Όπως είπα, μπορεί να ήταν και το χειρότερο παιχνίδι μας στην επίθεση».

Σχετικά με το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει μακριά από τους στόχους του, σχολίασε: «Ναι, συμφωνώ. Βρισκόμαστε σε μια θέση που δεν είναι γι’ αυτή την ομάδα. Ντρεπόμαστε όλοι για αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε. Έχουμε κάνει τρεις ήττες, είναι κάτι που μας στεναχωρεί όλους και δουλεύουμε αρκετά για να το αλλάξουμε».

Για το αν έχει ηρεμήσει η κατάσταση στην ομάδα, απάντησε: «Όταν υπάρχουν κακά αποτελέσματα υπάρχουν και οι ανασφάλειες στους παίκτες. Λογικό είναι σε μια μεγάλη ομάδα να υπάρχει πίεση. Όσον αφορά τους παίκτες και τα αποδυτήρια, θεωρώ ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Πρέπει να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024