Ο Ρανγκέλ… ήξερε από Πυλαία: Ο ΠΑΟ νίκησε 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ
Με οδηγό τον πρώην κεντρικό του «Δικεφάλου», Ρανγκέλ, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν... σίφουνας από τη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο κλειστό της Πυλαίας, αγώνας με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Volleyleague.
Με οδηγό τον πρώην κεντρικό του «Δικεφάλου», Ρανγκέλ, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν… σίφουνας από τη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο κλειστό της Πυλαίας, αγώνας με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Volleyleague. Για τους νικητές, τεράστια ήταν η συνεισφορά του Κουβανού Μεργκαρέχο, ο οποίος «διέλυσε» την αντίπαλη υποδοχή.
Για τους «ασπρόμαυρους» ντεμπούτο έκανε ο Αμαράλ Ντάντε, ο οποίος φάνηκε ότι του λείπει ρυθμός, ενώ εμφανές ήταν και το πρόβλημα ανετοιμότητας του μοναδικού διαγωνίου που είχε απομείνει στον Γιάννη Καλμαζίδη, καθώς ο Χάρης Σακόγλου αγωνίστηκε απροπόνητος. Εκτός φυσικά παραμένει μέχρι και τον Ιανουάριο ο Χάρι Γκόμεζ.
Από την άλλη, όμως, οι «πράσινοι», εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, έφτασαν στη δεύτερη θέση τον Ηρακλή και έδειξαν έτοιμοι για το «Clasico» με τον αήττητο πρωτοπόρο Ολυμπιακό, την προσεχή Δευτέρα στο κλειστό του Ρέντη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.