Το Ισλαμικό Κράτος «διεκδικεί» την επίθεση στο πανεπιστήμιο του Οχάιο
Ο σομαλικής καταγωγής φοιτητής που παρέσυρε με το όχημά του ομάδα πεζών και μαχαίρωσε με χασαπομάχαιρο περαστικούς στο πανεπιστήμιο του Οχάιο στις ΗΠΑ «είναι στρατιώτης» του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με το πρακτορείο Amaq-όργανο προπαγάνδας των τζιχαντιστών. Ο δράστης τραυμάτισε έντεκα άτομα πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.
Ο σομαλικής καταγωγής φοιτητής που παρέσυρε με το όχημά του ομάδα πεζών και μαχαίρωσε με χασαπομάχαιρο περαστικούς στο πανεπιστήμιο του Οχάιο στις ΗΠΑ «είναι στρατιώτης» του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με το πρακτορείο Amaq-όργανο προπαγάνδας των τζιχαντιστών.
Ο δράστης, φοιτητής του πανεπιστημίου, τραυμάτισε έντεκα άτομα πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά τη Δευτέρα.
«Πραγματοποίησε την επιχείρησή του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα που απηύθυνε το Ισλαμικό Κράτος προς τους υποστηρικτές του προκειμένου να στοχοθετήσουν πολίτες χωρών του διεθνούς συνασπισμού» που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, μετέδωσε το Amaq.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης Betsson – Νεπτούνας 83-64: Συνέτριψε τους Λιθουανούς και πάει για «τελικό» πρόκρισης στη Ρουμανία
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η σύζυγος του Γούντι Άλεν επιτίθεται στο MeToo και σε 15χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – «Αηδιαστική»
- Η σύγχρονη κιβωτός του Νώε: Το μυστηριώδες «θησαυροφυλάκιο» που επιδιώκει να διατηρήσει τη ζωή στον πλανήτη
- Άρης: Στο Μεξικό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χουάρες ο Μόντσου
- Ίλιον: Τροχαίο με ανατροπή ταξί – Ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στη μέση του δρόμου
- Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε είναι εδώ ξανά…


