Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σειρά επαφών του Κυρ.Μητσοτάκη στα Ιωάννινα

Σειρά επαφών του Κυρ.Μητσοτάκη στα Ιωάννινα

Διαδοχικές συναντήσεις στα Ιωάννινα έχει από το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Ήπειρο.Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους Ηπείρου, καθώς και τον μητροπολίτη Ιωαννίνων, ενώ αυτή την ώρα συναντάται με παραγωγικούς φορείς.

Διαδοχικές συναντήσεις στα Ιωάννινα έχει από το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Ήπειρο.

Ο μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος υποδέχτηκε στις 8:30 το πρωί τον κ. Μητσοτάκη στα γραφεία της Μητρόπολης. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, ο μητροπολίτης είπε πως «είστε ένα ελπιδοφόρο πρόσωπο», ενώ προηγουμένως ανέφερε πως γνωρίζονται από παλιά, από τον Αγ.Παντελεήμονα, την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοηθούσε το ανθρωπιστικό έργο της ενορίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους δημάρχους της Ηπείρου. Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη, δωρίζοντας του ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό της Ρωσίας και την προσφορά του στο Έθνος, έκδοση της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το έτος Ελλάδα-Ρωσία. Ακολούθησε ενημέρωση από τον περιφερειάρχη για τα έργα υποδομών στην Ήπειρο και στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

Ο κ. Καχριμάνης απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Κύριε πρόεδρε, το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σας δίνετε η ευκαιρία, να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο».

Τη φράση του περιφερειάρχη υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτηση του αμέσως μετά, λέγοντας πως «αυτή την Εθνική Ελλάδος να την εκφράσουμε με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, ώστε η νέα κυβέρνηση να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα». Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση πως η «νέα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα, από όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024