Ο χρόνος μοιάζει σχεδόν να μην την έχει αγγίξει. Η πόλη Απίτσε είναι μία από τις πόλεις - φαντάσματα της Ιταλίας που εγκαταλείφθηκαν εξαιτίας σεισμών και έχουν μείνει απαράλλαχτες στον χρόνο. Μία σειρά από φωτογραφίες αποκαλύπτει την παράξενη ομορφιά της πόλης.
Ο χρόνος μοιάζει σχεδόν να μην την έχει αγγίξει. Η πόλη Απίτσε είναι μία από τις πόλεις – φαντάσματα της Ιταλίας που εγκαταλείφθηκαν εξαιτίας σεισμών και έχουν μείνει απαράλλαχτες στον χρόνο.
Μία σειρά από φωτογραφίες αποκαλύπτει την παράξενη ομορφιά της πόλης.
Η πόλη βρίσκεται στην επαρχία Μπενεβέτο. Μετά από τον σεισμό της 23ης Νοεμβρίου 1980 που άφησε πίσω του τουλάχιστον 2.500 νεκρούς, 8.000 τραυματίες και 250.000 άστεγους, η πόλη εκκενώθηκε και οι κάτοικοί της μετακόμισαν στο «νέο Απίτσε».
H σχεδόν ξεχασμένη πόλη άρχισε μόλις πρόσφατα να δείχνει σημάδια ζωής.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.