
Ο νεαρός Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνιστεί» στο Barry
Λίγο πριν ο Μπαράκ Ομπάμα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, το Netflix ρίχνει μια ματιά στα φοιτητικά χρόνια του αμερικανού προέδρου μέσα από μία βιογραφία. Ο Αυστραλός Ντέβον Τέρελ ερμηνεύει τον 20χρονο Ομπάμα, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην συνδρομητική υπηρεσία από τις 16 Δεκεμβρίου.
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Λίγο πριν ο Μπαράκ Ομπάμα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, το Netflix ρίχνει μια ματιά στα φοιτητικά χρόνια του αμερικανού προέδρου μέσα από μία βιογραφία.
Ο Αυστραλός Ντέβον Τέρελ ερμηνεύει τον 20χρονο Ομπάμα, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Την ταινία -η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 16 Δεκεμβρίου- σκηνοθετεί ο ντοκιμαντερίστας Βίκραμ Γκάντι.
Η ταινία θα εξετάζει την διαμόρφωση του χαρακτήρα του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ θα αναφέρεται και ζητήματα φυλής και ταυτότητας στην Αμερική της δεκαετίας του 1980.
Πρόσφατα, ο… Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνίστησε» και στην ταινία Πρώτο Ραντεβού, η οποία αφορούσε το ραντεβού του Μπαράκ με την Μισέλ Ομπάμα.
Στην ταινία του Netflix με τίτλο «Barry» πρωταγωνιστούν επίσης η Άνια Τέιλορ – Τζόι, η Άσλεϊ Τζαντ στον ρόλο της μητέρας του και οι Έλαρ Κολτρέιν και Τζέισον Μίτσελ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίσυρος: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – 50χρονος εργάτης ακρωτηριάστηκε στο χέρι
- Ο κορυφαίος της Βαλένθια Μοντέρο είναι ο MVP των playoffs της Euroleague
- «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Σε ποιους απευθύνεται
- Κάπες, πτυχώσεις, ελάχιστο γυμνό – Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν (μέχρι στιγμής) στο κόκκινο χαλί των Καννών
- Ο Λεβαντόφσκι είπε αντίο στην Μπαρτσελόνα (vid)
- Δένδιας στο συνέδριο ΝΔ: Η ΝΔ πιστεύει στο Κράτος Δικαίου, όχι στους μισθοφόρους της εξουσίας – Η αναφορά στην κυβέρνηση Καραμανλή




