Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιβιτς: «Εχουμε παίκτες να καλύψουν τα κενά με Φιορεντίνα»

Ιβιτς: «Εχουμε παίκτες να καλύψουν τα κενά με Φιορεντίνα»

Μειονέκτημα χαρακτήρισε ο Βλάνταν Ιβιτς για την ομάδα του το γεγονός πως αυτή δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της μετά την διακοπή και την μετάθεση της αγωνιστικής το προηγούμενο δεκαπενθήμερο. Είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Δεν είναι ευχάριστο ότι είχαμε τη διακοπή και φυσικά το φιλικό με τον Πανσερραϊκό ήταν χρήσιμο αλλά δεν είναι επίσημο παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε ψυχολογικά την ομάδα μετά τα δυο άσχημα αποτελέσματα.

Μειονέκτημα χαρακτήρισε ο Βλάνταν Ιβιτς για την ομάδα του το γεγονός πως αυτή δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της μετά την διακοπή και την μετάθεση της αγωνιστικής το προηγούμενο δεκαπενθήμερο. Είπε στην αρχική του τοποθέτηση:

«Δεν είναι ευχάριστο ότι είχαμε τη διακοπή και φυσικά το φιλικό με τον Πανσερραϊκό ήταν χρήσιμο αλλά δεν είναι επίσημο παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε ψυχολογικά την ομάδα μετά τα δυο άσχημα αποτελέσματα.

Είμαστε φυσικά πιο ξεκούραστοι από τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας για να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Αυτές τις δυο εβδομάδες δουλέψαμε και είναι καλά η ψυχολογία της ομάδας. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε αδυναμίες. Οι παίκτες είναι ορεξάτοι, θέλουν να προσφέρουν 100% και ο καθένας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να πάρει αυτό που θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ότι η Φιορεντίνα σκοράρει δύσκολα αν δεν πετύχει γρήγορα γκολ: «Γνωρίζουμε το πώς παίζει και είδαμε και τους τελευταίους αγώνες της. Εχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες που κάθε στιγμή μπορούν να απειλήσουν. Σε όλους μας υπάρχει το κίνητρο να κάνουμε καλό παιχνίδι όπως κάναμε και στο πρώτο ματς στην Τούμπα. Να βγάλουμε αυτό που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις απουσίες των Περέιρα και Τζαβέλλα ο Ιβιτς: «Είναι δυο παίκτες που σίγουρα θα ήταν στην αποστολή της ομάδας. Είναι απώλειες και οι δυο αλλά και ο Αθανασιάδης που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Εχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά τους και πιστεύω σε αυτούς. Αλλωστε κανείς δεν ξέρει αν θα έπαιζαν στην αρχική ενδεκάδα αλλά σίγουρα θα ήταν στην αποστολή».

Ο Ιβιτς μίλησε και για τον Αθανασιάδη:
«Είναι αρχηγός και παίκτης της ομάδας ο Αθανασιάδης και θα παραμείνει έτσι».

Για τους Τιαμ και Μπρκιτς που έπαιξαν στο ιταλικό Πρωτάθλημα:
«Επαιξαν εδώ, αλλά αυτό μπορεί να είναι θετικό και αρνητικό. Δεν μπορείς να το πεις και απόλυτο κριτήριο. Ολοι οι παίκτες μου γνωρίζουν τον αντίπαλο και ξέρουν με ποια ομάδα έχουμε να παίξουμε απέναντι μας και περιμένω να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ σε σπουδαίες έδρες έπαιρνε αποτελέσματα. Το έζησε και αυτός ως ποδοσφαιριστής.

Πριν τον Βλάνταν Ιβιτς μίλησε και ο Χοσέ Κρέσπο που ρωτήθηκε για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να το κάνει και στο «Αρτέμιο Φράνκι»:
«Να δίνει ο παίκτης τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο. Ισως απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους να είναι πιο συγκεντρωμένοι. Αν και εγώ θέλω σε κάθε ματς και απέναντι σε κάθε αντίπαλο να υπάρχει η ίδια συγκέντρωση.

Αυτό φυσικά έχει να κάνει και με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και πώς ο ίδιος βλέπει το κάθε παιχνίδι, από τον χαρακτήρα του. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε το μέγιστο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Ο Ισπανός που αγωνίστηκε στο ιταλικό Πρωτάθλημα είπε ότι ο τρόπος που παίζει η Φιορεντίνα θυμίζει ισπανικό Σύλλογο ενώ ξεχώρισε τον Βαλέρο για την ποιότητα του. Για το πώς περιμένει τη Φιορεντίνα: «Θα είναι διαφορετικό από εκείνο το ματς της Τούμπας. Η Φιορεντίνα είναι ανεβασμένη, κάνει καλά παιχνίδια και παίζει στην έδρα της. Εμείς πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε κάτι θετικό γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Ο Κρέσπο ρωτήθηκε για το πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα η διακοπή του Πρωταθλήματος: «Ασφαλώς είναι δύσκολο αλλά ίσως το ότι είμαστε ξεκούραστοι είναι καλό και θετικό για εμάς. Όπως και να έχει πρέπει να έχουμε καλή απόδοση». Για το πώς περιμένει το ματς και τι ρυθμό θα έχει: «Εμείς πρέπει μέχρι το τέλος του αγώνα πρέπει να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024