Σε πλήρη λειτουργία τίθεται ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα
Σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία τίθεται ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και ο κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη στα μέσα Δεκεμβρίου, όπως έγινε γνωστό κατά την επίσκεψη του υπουργού υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στην Καλαμάτα.
Σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία τίθεται ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και ο κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη στα μέσα Δεκεμβρίου, όπως έγινε γνωστό κατά την επίσκεψη του υπουργού υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στην Καλαμάτα.
Ο κ. Σπίρτζης έθεσε ως βασικές προτεραιότητες την έγκαιρη ολοκλήρωση του μεγάλου οδικού άξονα, αλλά και τη θωράκιση της πόλης της Καλαμάτας από τις καταστροφικές πλημμύρες.
«Δεν σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε για να προχωρήσουμε τα αναλογικά διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους όπως έχουμε συμφωνήσει για την επόμενη χρονιά, αλλά και για να ολοκληρώσουμε τις υποδομές στη χώρα», πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα μυστικά σεξ κλαμπ του Λος Άντζελες – Αλήθεια, τι γνώριζαν οι γείτονες;
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Μήνυμα Πλακιά σε Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη» – Τι είπε για την Καρυστιανού
- Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή – Τη Μ. Τρίτη οι υπόλοιποι έντεκα
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει με τρεις καθηλωτικές υποθέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442