Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τελικά... άσχημα νέα για τον Γκιστ που ίσως χρειαστεί νυστέρι

Τελικά… άσχημα νέα για τον Γκιστ που ίσως χρειαστεί νυστέρι

Άγνωστο παραμένει το ακριβές διάστημα της απουσίας του Τζέιμς Γκιστ από τα παρκέ και αυτό γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ή θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για την αποκατάσταση του τραυματισμού του, ο οποίος είναι πολύ πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί!

Άγνωστο παραμένει το ακριβές διάστημα της απουσίας του Τζέιμς Γκιστ από τα παρκέ και αυτό γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ή θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για την αποκατάσταση του τραυματισμού του, ο οποίος είναι πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί!

Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε μαγνητική τομογραφία, με τα αποτελέσματα να δείχνουν απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Αν τυχόν έχει «πειραχτεί» και οστό, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι η χειρουργική επέμβαση και η πολύμηνη απουσία. Διαφορετιά, θα προτιμηθεί συντηρητική θεραπεία, η οποία θα τον κρατήσει νοκ άουτ για περίπου δύο μήνες.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του παίκτη στην αγωνιστική δράση.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ σήμερα (17/11) το απόγευμα, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμά της το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, συνεπώς δεν μπορεί να εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Το ιατρικό επιτελείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στα παρκέ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024