Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το φιλόδοξο «A Wrinkle in Time» στη μεγάλη οθόνη

Το φιλόδοξο «A Wrinkle in Time» στη μεγάλη οθόνη

...

Αγγελική Στελλάκη

Μία σκοτεινή και βροχερή νύχτα η Μεγκ Μάρεϊ, ο μικρός αδελφός της Τσάρλς Ουάλας και η μητέρα της βρίσκονται στην κουζίνα για ένα νυχτερινό σνακ, όταν δέχονται την επίσκεψη ενός παράξενου επισκέπτη. Ο πατέρας του Μεγκ πειραματιζόταν με την πέμπτη διάσταση του ταξιδιού στο χρόνο, όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Η Μεγκ, ο Τσαρλς και ο φίλος τους Κάλβιν πρέπει να βρουν τρόπο να τον σώσουν από τις σκοτεινές δυνάμεις που θα συναντήσουν στο ταξίδι τους.

Αυτή είναι η υπόθεση του «A Wrinkle in Time», του κλασικού παιδικού μυθιστορήματος της Μαντλίν Λ’ Ένγκλ.

Την μεταφορά του μυθιστορήματος έχει αναλάβει η Άβα Ντι Βερνέι, σκηνοθέτης του Selma, ενώ η Τζένιφερ Λι του Frozen επιβλέπει το σενάριο.

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα και να προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 6 Απριλίου 2018 -πάνω στο Πάσχα των Καθολικών.

Η Disney που είναι το στούντιο πίσω από την ταινία επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις σχολικές διακοπές, προκειμένου να προσελκύσει μικρούς θεατές σε μία ταινία που στόχο έχει να συνδυάζει θέαμα και περιεχόμενο.

Όπρα Γουίνφρι, Ριζ Ουίδερσπουν, Ζακ Γαλιφιανάκης, Μίντι Κάλινγκ, Κρις Πάιν και Γκούγκου Μπάθα – Ρο πρωταγωνιστούν στην ταινία, ενώ η Στορμ Ράιντ θα αναλάβει να ερμηνεύσει την Μεγκ Μάρεϊ.

Το βιβλίο φαντασίας του 1963 έχει πουλήσει περισσότερα από 23 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχει μεταφραστεί σε 35 γλώσσες και έχει κερδίσει βραβείο Newbery το 1963.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024