Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για την απαγόρευση των διαδηλώσεων
Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ για να καταγγείλουν την απαγόρευση των διαδηλώσεων λόγω της άφιξης του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.
Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ για να καταγγείλουν την απαγόρευση των διαδηλώσεων λόγω της άφιξης του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.
Πενταμελής αντιπροσωπεία, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, για να του εκφράσει την διαμαρτυρία της.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Τάσος, από την μεριά του χαρακτήρισε την επίσκεψη Ομπάμα ως ευθεία απειλή και κίνδυνο, που βρίσκει το ΚΚΕ κάθετα αντίθετο. Ο υπουργός, όπως ανέφερε, τους είπε ότι για λόγους τάξης, θα επιμείνει στην απόφαση για απαγόρευση των διαδηλώσεων.
Το ΠΑΜΕ καλεί για μαζική συμμετοχή στην αυριανή συγκέντρωση στις 18.30 στην Ομόνοια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φρίκη: Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν 14χρονο Παλαιαστίνιο και τον έβλεπαν να πεθαίνει από αιμορραγία
- Βρετανία: Αξιωματικοί μετανάστευσης κατηγορούνται ότι έκλεβαν χρήματα από μετανάστες
- Η Μπερλινάλε ήταν πάντα πολιτική: Ευρωπαίοι δημιουργοί στηρίζουν τη διευθύντρια του φεστιβάλ εν μέσω απειλών απομάκρυνσης
- Κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στα κρατητήρια του ΑΤ Λιβαδειάς
- Μόσχα κατά ΕΕ: Μόνο «τρελός» θα πρότεινε τη μόνιμη απαγόρευση εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου
- Γιουβέντους: Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις… (pic+vids)
