Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μη χάσετε Δευτέρα και Τρίτη στην TV

Μη χάσετε Δευτέρα και Τρίτη στην TV

Επιλογή: Τζένη Παπαγεωργίου ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 19:00 ««ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ» (Seis hermanas / Six sisters)» ΕΡΤ2 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε. Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα […]

Επιλογή: Τζένη Παπαγεωργίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

19:00 ««ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ» (Seis hermanas / Six sisters)» ΕΡΤ2
ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.
Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Δραματική σειρά εποχής, 65 επεισοδίων, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.
Yπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Επεισόδιο 1ο: «ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ»
Επεισόδιο 2ο: «Πάντα έχεις λόγο να πεις ψέματα»

Μετά το θάνατο του Δον Φερνάντο, ο Σαλβαδόρ Μοντανέρ αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή στο εργοστάσιο, ενώ οι αδελφές Σίλβα έρχονται αντιμέτωπες μ’ ένα νέο πρόβλημα: οι εργάτες ετοιμάζονται για απεργία γιατί έχουν μείνει απλήρωτοι πολύ καιρό.
Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό τους πρόβλημα. Το ψέμα για τον πατέρα τους μπορεί να αποκαλυφθεί, εάν ο ιερέας της ενορίας δεν λάβει το πιστοποιητικό θανάτου και μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει τις αδελφές Σίλβα: ο Κριστόμπαλ Λοϊγκόρι. Στο μεταξύ η Ελίσα συνεχίζει να είναι καταρρακωμένη από το θάνατο του πατέρα της και αρνείται να δει οποιονδήποτε… Η Φραντζέσκα γνωρίζει κάποιον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της: ο Γκαμπριέλ, γιος των ιδιοκτητών του Αμπιγκού και εργάτης στο εργοστάσιο, μαγεύεται από τη φωνή της.

21:50 «ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ» ALPHA
Σκηνοθεσία:

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο 4ο επεισόδιο της σειράς, ο Άρης ετοιμάζεται να φύγει από τη Ραχούλα, αλλά η ξαφνική αδιαθεσία του Μπάμπη τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στο χωριό για να αναλάβει τον Αστέρα. Παράλληλα, η Μαργαρίτα προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί στη ζωή του από τη στιγμή που χώρισαν. Ο Ανέστης με τη Γιώτα «στήνουν» δυσφημιστικά δημοσιεύματα για το Ζαγορίτη στην τοπική εφημερίδα. Ο Αγγελής είναι πολύ ανήσυχος μετά τις απειλές που δέχεται από τον τοκογλύφο.
Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά και τους συνετλεστές της ΕΔΩ



22:00 «Η ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΝΙΚΑ» ΕΡΤ2

Σκηνοθεσία: Κριστόφ Κισλόφσκι
Παίζουν: Ιρέν Ζακόμπ, Βλαντισλάβ Κοβάλσκι, Αλεξάντερ Μπαρντίνι, Γκιγιόμ ντε Τονκεντέκ, Σαντρίν Ντιμάς, Κλοντ Ντινετόν, Λορέν Εβανόφ.
Διάρκεια: 98΄

Η Βερόνικα και η Βερονίκ έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, ασχολούνται και οι δύο με το τραγούδι, αλλά δεν γνωρίζονται. Η Βερόνικα ζει στην Πολωνία και επιμένει να ακολουθήσει τραγουδιστική καριέρα αν και ξέρει ότι αυτό επιβαρύνει τη λειτουργία της καρδιάς της και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της. Η Βερονίκ ζει στη Γαλλία και, όταν ανακαλύπτει τους κινδύνους που κρύβει η ενασχόλησή της με το τραγούδι, προτιμάει να περιορίσει τις φιλοδοξίες της και να γίνει δασκάλα μουσικής. Μία μέρα θα ανακαλύψει τυχαία, σε κάποιες φωτογραφίες που είχε βγάλει σ’ ένα ταξίδι της στην Πολωνία, την ύπαρξη της «σωσία» της…

Πια ταινία ορόσημο στη φιλμογραφία του Κριστόφ Κισλόφσκι. Χωρίς καμία προσπάθεια εκλογίκευσης της παράξενης αυτής ιστορίας, αλλά εστιάζοντας στις καταστάσεις και στα συναισθήματα της «διπλής» ηρωίδας του, ο μεγάλος Πολωνός δημιουργός κατέκτησε μ’ αυτή την ταινία, όχι μόνο τη διεθνή κριτική, αλλά και το παγκόσμιο πλατύ κοινό και ανέδειξε το ταλέντο της Ιρέν Ζακόμπ, η οποία ερμηνεύει ιδανικά τον διπλό ρόλο της Βερόνικα-Βερονίκ.

Η ταινία ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, ενώ στο Φεστιβάλ των Κανών τιμήθηκε με το Βραβείο Ερμηνείας για την Ιρέν Ζακόμπ και με το Βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών FIPRESCI.

23:15 «ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΕΣ» STAR
Σκηνοθεσία: Τόνι Γκίλροϊ
Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Κλάιβ Όουεν, Κάρι Πρέστον, Πολ Τζιαμάτι

Η γοητευτική πράκτορας της CIA Κλερ Στένγουικ και ο ακαταμάχητος πράκτορας της MI6, Ρέι Κόβαλ, δεν έχουν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο και για το λόγο αυτό, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τον κόσμο της κυβερνητικής κατασκοπίας για να αφοσιωθούν σε ένα κόλπο, που θα τους αποφέρει πολλά εκατομμύρια, αρκεί να εκμεταλλευτούν εύστοχα τον πόλεμο μεταξύ δυο ανταγωνιστικών πολυεθνικών εταιρειών. Πώς; Εξασφαλίζοντας μια μυστική φόρμουλα για ένα προϊόν, που κάνει πολύ πλούσιο αυτόν, που θα το προωθήσει στην αγορά πρώτος. Σε ένα παιχνίδι γάτας ποντικιού είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ποιος εξαπατά ποιον και για τους δυο πράκτορες, το μεγαλύτερο ρίσκο τους είναι ο τρόπος, που χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλο, καθώς ο έρωτας είναι κακός σύμβουλος για κατασκόπους…

ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

19:30 «ΜΠΑΣΚΕΤ: CEZ NYMBURK – ΑΡΗΣ » ΕΡΤ3
Σύνδεση με την ΤΣΕΧΙΑ. Αγώνας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του FIBA Champions League.

21:50 ««Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ» ALPHA
Λίγα λόγια για το 4ο επεισόδιο
Η Ελένη ανακοινώνει στην οικογένεια ότι εκείνη και ο Γιάννης πήραν την απόφαση να φέρουν μια ειδική ψυχολόγο στο σπίτι, προκειμένου να αναλάβει τον Παυλή. Στο μεταξύ, η Ατσάιο φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη επίδραση πάνω του.
Η Ιωάννα κανονίζει ώστε η Ελένη να δει έναν ειδικό γιατρό, τον Θεοδώρου. Ο Θεοδώρου, όμως, είναι ο άντρας με τον οποίο απάτησε τον Βασίλη, γεγονός που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Όταν η Ελένη ζητά από τον Βασίλη να δώσει την άδειά του για να δει τον γιατρό, εκείνος θυμώνει. Τελικά, η Ελένη και η Ιωάννα φεύγουν για την Αθήνα, έχοντας μαζί τους τον Παυλή. Κατά τη συνάντησή τους, ο Θεοδώρου τους προτείνει μια εξαιρετική παιδοψυχίατρο, η οποία μπορεί να βοηθήσει τον μικρό, στο σπίτι.
Η Νατάσα, η κόρη της Ελένης, έρχεται πιο κοντά με τον Θοδωρή…

«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΩ




23:00 «ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» ΕΡΤ3

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μπουντούρης
Παίζουν: Αλέξανδρος Λογοθέτης, Daniela Nane, Rodica Horobet, Maria Sauleae, Νίκος Μπουσδούκος, Ναταλία Δραγούμη, Κώστας Ευριπιώτης, Φώτης Πολυχρονόπουλος, Βασίλης Τσαγκλος, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη
Διάρκεια: 100′

Ένας νεαρός άντρας (Αλέξανδρος Λογοθέτης) ταξιδεύει στη Ρουμανία για να φέρει κοπέλες που θα δουλέψουν στο μπαρ που θα ανοίξει. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να βρει τρεις κοπέλες και επιστρέφει μαζί τους. Η επιτυχία του μαγαζιού του είναι ανεπανάληπτη, μέχρις ότου ο ίδιος και δύο φίλοι του ερωτεύονται τις κοπέλες και αρνούνται να τις βλέπουν μαζί με τους θαμώνες του μπαρ. Τελικά θα τις παντρευτούν και όλοι μαζί θα διευθύνουν το μαγαζί.




00:00 «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» ΕΡΤ2

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ1ο Επεισόδιο:
«Αίγυπτος, η άλλη πατρίδα»

Σκηνοθεσία: Πέτρος Τούμπης
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης
Αρχισυνταξία: Μαρία Π. Κουφοπούλου

Στο αποψινό πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς εκπομπών, με τίτλο «Άνθρωποι και ιστορίες», προβάλλεται το ντοκιμαντέρ «Αίγυπτος, η άλλη πατρίδα», σε σκηνοθεσία Γιώργου Αυγερόπουλου.
Έλληνες Αιγυπτιώτες επισκέπτονται έπειτα από χρόνια τον τόπο όπου έζησαν, την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, και ανακαλούν στη μνήμη τους βιώματα και εικόνες του παρελθόντος. Το ντοκιμαντέρ μάς ταξιδεύει στη συναρπαστική ιστορία του ελληνισμού της Αιγύπτου, στις σχέσεις των δύο λαών, στη συμβολή των Ελλήνων στην αιγυπτιακή οικονομία και τη σχέση, ήδη από την αρχαιότητα, ανάμεσα στους δύο πολιτισμούς, τον ελληνικό και τον αιγυπτιακό.
Στο στούντιο, καλεσμένοι της Μαρίας Κουφοπούλου, είναι ο σκηνοθέτης-δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος και η αιγυπτιώτισσα συγγραφέας-μεταφράστρια Πέρσα Κουμούτση.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης εδώ

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024