Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Έξι αδελφές»: νέα ξένη σειρά στην ΕΡΤ2

«Έξι αδελφές»: νέα ξένη σειρά στην ΕΡΤ2

Μία νέα ξένη σειρά ισπανικής παραγωγής ξεκινά στην ΕΡΤ2, σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Είναι η σειρά «Έξι αδελφές», (Seis hermanas / Six sisters), που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19.00, ξεκινώντας από την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου. Μετά το πολύ επιτυχημένο La Seniora, που τελείωσε πρόσφατα και την προηγούμενη «Μοδίστρα», ισπανικής παραγωγής και τα δύο, οι «Έξι […]

Μία νέα ξένη σειρά ισπανικής παραγωγής ξεκινά στην ΕΡΤ2, σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Είναι η σειρά «Έξι αδελφές», (Seis hermanas / Six sisters), που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19.00, ξεκινώντας από την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου.

Μετά το πολύ επιτυχημένο La Seniora, που τελείωσε πρόσφατα και την προηγούμενη «Μοδίστρα», ισπανικής παραγωγής και τα δύο, οι «Έξι αδελφές» προέρχονται επίσης από την Ιβηρική χερσόνησο και προσδοκούν ναγίνουν εξίσου «αγαπητές» από τους τηλεθεατές της ΕΡΤ2.

Πρόκειται για μια δραματική σειρά εποχής παραγωγής RTVE, 2015, που θα ολοκληρωθεί σε 65 επεισόδια, σε σκηνοθεσία Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε με τους: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Στη Μαδρίτη του 1920 οι έξι αδελφές Σίλβα, είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

entertainment.in.gr

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024