Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: Αναμένουμε στήριξη και από τον Τραμπ για το χρέος

Παππάς: Αναμένουμε στήριξη και από τον Τραμπ για το χρέος

Το αν και ποια νομοθεσία-γέφυρα θα φέρει η κυβέρνηση θα κριθεί από το πόσο γρήγορα θα κριθεί ο διαγωνισμός και η αδειοδότηση, δηλώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Για το θέμα του χρέους και τη στάση που περιμένει να κρατήσει ο νέος αμερικανός πρόεδρος αναφέρει: «Αναμένουμε ότι και η διοίκηση Τραμπ θα συνεχίσει να στηρίζει τη δίκαιη -και ξεκάθαρα συμφωνημένη, εξάλλου- απαίτηση του ελληνικού λαού για ρύθμιση του χρέους».

Το αν και ποια νομοθεσία-γέφυρα θα φέρει η κυβέρνηση θα κριθεί από το πόσο γρήγορα θα κριθεί ο διαγωνισμός και η αδειοδότηση, δηλώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στη Real News λέει: «Θα γίνει διαγωνισμός και αδειοδότηση από το νέο ΕΣΡ κατ’ εφαρμογή του νόμου 4339. Δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι το ανθρώπινο δυναμικό, το λογισμικό, η τεχνογνωσία, ο εξοπλισμός και οι υοπδομές που αναπτύξαμε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού είναι στη διάθεση της ανεξάρτητς Αρχής».

Επίσης, επιτίθεται στη ΝΔ λέγοντας ότι την καλωσορίζει «στη λογική και τη νομιμότητα».

Για το θέμα του χρέους και τη στάση που περιμένει να κρατήσει ο νέος αμερικανός πρόεδρος αναφέρει: «Αναμένουμε ότι και η διοίκηση Τραμπ θα συνεχίσει να στηρίζει τη δίκαιη -και ξεκάθαρα συμφωνημένη, εξάλλου- απαίτηση του ελληνικού λαού για ρύθμιση του χρέους».

Εξηγώντας, προσθέτει: «Χώρες, όπως οι ΗΠΑ, έχουν μια διαμορφωμένη πολιτική, η οποία διακρίνεται για τη διαχρονικότητά της. Τόσο στο επίπεδο της εξωτερικής πολιτικής, όσο και στην επιμονή σε πολιτικές που βοηθούν την απασχόληση και την ανάπτυξη».

Επιπλέον, αναφέρει ότι οι τελευταίες δηλώσεις του αρχιεπισκόπου προκάλεσαν «αρνητική έκπληξη» και εκφράζει την ελπίδα «σύντομα να υπάρξει η αναγκαία εξομάλυνση» με την Εκκλησία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024